Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι σκέψεις στον Ολυμπιακό για την άμυνα μετά το φινάλε με Μανωλά»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο «αντίο» του Κώστα Μανωλά και στις σκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την επόμενη ημέρα.

Το φινάλε του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό και η «ερυθρόλευκη» άμυνα. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 (μέσω της εκπομπής Newsroom) στις σκέψεις των ανθρώπων των Πειραιωτών για την άμυνα μετά το φινάλε με τον άλλοτε διεθνή στόπερ. Τονίζοντας ότι είναι άγνωστο αν θα κινηθεί στην αγορά των ελεύθερων ο πρωταθλητής Ελλάδος και επεσήμανε ότι αν αποκτηθεί κάποιος θα χρειαστεί ένα σοβαρό διάστημα για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, αφού οι ελεύθεροι δεν έχουν κάνει προετοιμασία.

Επίσης, ανέφερε ότι αν ο Ολυμπιακός έβρισκε μια πολύ καλή περίπτωση στα δεδομένα που θέλει, θα μπορούσε να τον πάρει τώρα ώστε να τον έχει έτοιμο τον Γενάρη, καθώς μεσολαβεί και η διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

Σε ό,τι αφορά τον Μανωλά είπε: «Είναι αυτό που λέμε ότι δεν τους βγήκε. Ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Μανωλά, εδώ και εννέα μήνες. Ήταν άλλες οι προσδοκίες και δεν βγήκε για διάφορους λόγους. Βρήκε ο Μανωλάς τον Ολυμπιακό στα κάτω του, καθώς με το που ήρθε άρχιζε η πτώση του Ολυμπιακού. Δεύτερον, ο Μανωλάς δεν ήταν ποτέ κακός, δεν ήταν χάλια, αλλά δεν ήταν και αυτό που περίμεναν. Πιστεύω ότι παρουσιάστηκε επηρεασμένος από τους τραυματισμούς που είχε στην Ιταλία. Δεν επρόκειτο να είναι αυτός που… ήταν».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x