Stoiximan Super League

Καρεμπέ: «Θέλαμε στον Ολυμπιακό τον Μπαχάρ της Μακάμπι, έχουμε τα μάτια μας πάνω του»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποθέωσε τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, τονίζοντας ότι δεν περνάει… απαρατήρητος για τον Ολυμπιακό. «Μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ», είπε για τον Λάιτνερ.

Στα… ραντάρ του Ολυμπιακού βρέθηκε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, όπως ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του στο Ισραήλ. Ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών μίλησε για τον Ντορόν Λάιτνερ, ο οποίος δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμα με τους «ερυθρόλευκους» λόγω του θέματος που υπάρχει με το διαβατήριό του και έβγαλε… είδηση.

«Ο Ντορόν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο», είπε μέσω του «Sport5.co.il» και πρόσθεσε: «σωματικά έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι ένας από τους καλύτερους. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίζοντας στο εξωτερικό να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του. Το μέλλον βρίσκεται στα πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική του. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σε εμάς».

Καρεμπέ: «Θέλαμε στον Ολυμπιακό τον Μπαχάρ της Μακάμπι»

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ανέφερε επίσης: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα πάντα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει το πώς είναι να προπονείται με τους κορυφαίους. Θα τον βοηθήσει μελλοντικά, το επίπεδό του. Είναι στο κατάλληλο επίπεδο και τώρα ο νέος μας προπονητής πρέπει να του δώσει χρόνο. Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους μπακ. Το έχει, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Έχουμε δύο ομάδες εδώ, την Α’ και τη Β’. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Έχει καλές επιδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτόν».

Στη συνέχεια μίλησε για τη Μακάμπι, που έβγαλε νοκ άουτ τον Ολυμπιακό στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και όχι μόνο. «Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει φέτος με την έντασή της. Η Μακάμπι Χάιφα και το Ισραήλ έχουν πολλά ταλέντα. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζάχαβι, αλλά στο τέλος δεν ήρθε», τόνισε.

Καρεμπέ: «Θέλαμε στον Ολυμπιακό τον Μπαχάρ της Μακάμπι»

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είχε απασχολήσει ο Μπαράκ Μπαχάρ, απάντησε: «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x