Στοίχημα

Ισχυρό κίνητρο που βγάζει σούπερ απόδοση στο 2.30!

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, με δύο επιλογές από το Nations League και το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Λίγο έλειψε χθες να κάνουμε και το δεύτερο σερί απόλυτο, στα πονταρίσματα που προτάθηκαν. Η Αλμπαθέτε έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, από ένα πέναλτι της Ανδόρας (1-1) κι έτσι δεν επιβεβαιώθηκε ο άσος. Αντιθέτως, στο πρωτάθλημα Αργεντινής, η Ράσινγκ Κλουμπ επικράτησε της Ουνιόν Σάντα Φε (2-1) και πληρωθήκαμε τον άσο.

Παμε στοιχημα προτασεις σημερα με δύο νέες επιλογές για ποντάρισμα.

Το θέλει περισσότερο η Ρουμανία


Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League και για τη Β’ κατηγορία, η Ρουμανία υποδέχεται τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη (21:45).

To κίνητρο της αναμέτρησης είναι μονόπλευρο, διότι η φιλοξενούμενη Βοσνία με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Μαυροβουνίου με 1-0, είναι και μαθηματικά πρώτη στο γκρουπ. Από την άλλη, η Ρουμανία, είναι στην τελευταία θέση και χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να ελπίζει σε παραμονή.

Αναπόφευκτα θα έχει το μυαλό της και στο παιχνίδι της Φινλανδίας που παίζει στο Μαυροβούνιο. Η Ρουμανία υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους Φινλανδούς (υπολείπεται έναν πόντο) και θέλει δικό της θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία) και να μην κερδίσει η Φινλανδία (ισοπαλία ή ήττα) στην Ποντγκόριτσα για να σωθεί.

Άνευ αγωνιστικών αναλύσεων και φόρμας, διότι το κίνητρο στο στρατόπεδο των γηπεδούχων είναι υψηλό, ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.30.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Φιλοξενούμενοι με… κάλυψη


Στο πρωτάθλημα Αργεντινής η Αλντοσίβι υποδέχεται τη Σεντράλ Κόρδομπα (23:00), όμως οι προβλέψεις για τους γηπεδούχους δεν είναι ευνοϊκές.

Η Αλντοσίβι είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και φαίνεται ότι δε θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί με σκορ 3-0 και συμπλήρωσε έξι αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Τέσσερις διαδοχικές ήττες, στις δύο από αυτές δε σκόραρε ούτε γκολ. Μία νίκη και έξι ήττες επίσης, δε επτά αγώνες τελευταία εντός έδρας.

Από την άλλη, η Σεντράλ Κόρδομπα έρχεται από δύο σερί νίκες, αμφότερες εντός έδρας. Επιβλήθηκε στο πιο πρόσφατο, της Χιμνάσια Λα Πλάτα με σκορ 1-0 και νωρίτερα της Γοδόι Κρους με 3-0. Μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις το τελευταίο διάστημα.

Είναι ψηλότερα στην κατάταξη και δεν ανησυχεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία στην Αλντοσίβι και να πάρει τη νίκη. Ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 1.88.

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Ρουμανία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη | 1 (2.30)
Αλντοσίβι - Σεντράλ Κόρδομπα | 2 DNB (1.88)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu