Μουντιάλ 2022

Σηκώνει Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μέσι: Τι λέει ο αλγόριθμος που είχε προβλέψει τους νικητές 2014 και 2018

Πρωταθλήτρια η Αργεντινή, με τον Μέσι να εκπληρώνει το απωθημένο του (έχοντας αποκλείσει ίσως Ρονάλντο). Δεν είναι σενάριο ταινίας, είναι το πόρισμα αλγόριθμου που μάντεψε σωστά στα τελευταία Μουντιάλ

Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και όχι στους υπολογιστές, αλλά το πόρισμα του Γιόακιμ Κλέμεν είναι αν μη τι άλλο ιντριγκαδόρικο.

Η εταιρεία του εν λόγω χρηματιστή («Liberum Capital») έχει λανσάρει ένα λογισμικό, που βασίζεται σε αγωνιστικά δεδομένα και μη (όπως τα χρήματα που αμείβονται οι ποδοσφαιριστές, το κλίμα κάθε χώρας, ο καιρός στα γήπεδα που θα γίνουν τα ματς κ.α.)

Έχοντας μαντέψει λοιπόν τους νικητές στα δυο προηγούμενα Μουντιάλ (Γερμανία το 2014 και Γαλλία το 2018) η φετινή εκτίμηση αναφέρει ότι… ήρθε η ώρα του Λιονέλ Μέσι.

Κι αυτό διότι νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου προβλέπεται να είναι η Αργεντινή, νικώντας μάλιστα στον τελικό την Αγγλία.

Αφήνεται ανοιχτό, δε, το ενδεχόμενο ο σούπερ σταρ της Παρί να εκπληρώσει το μεγαλύτερο απωθημένο του με ακόμα πιο… απολαυστικό τρόπο, αφού προβλέπεται η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάσει στα ημιτελικά (και υφίσταται κατά συνέπεια 50% πιθανότητα ν’ αποκλειστεί από την Αργεντινή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x