Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν σταμάτησε να τρέχει ο Βέρμπιτς - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τους «πράσινους» διεθνείς και για την πιθανή 11άδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπαίνει, ουσιαστικά, από σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να ολοκληρώνονται χθες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει σιγά-σιγά τις επιστροφές των «πράσινων» διεθνών και καταστρώνει τα σχέδιά του για το μεγάλο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε, λοιπόν, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης με τον «δικέφαλο του Βορρά», σχολιάζοντας, παράλληλα, την παρουσία των διεθνών του Παναθηναϊκού.

Για τον Βέρμπιτς, δε, είπε συγκεκριμένα ότι δεν σταμάτησε να τρέχει στο παιχνίδι της Σλοβενίας με τη Σουηδία, με αποτέλεσμα να κουραστεί. Όταν ο προπονητής του, όμως, του είπε να τον κάνει αλλαγή, εκείνος ήταν ανένδοτος και κάπως έτσι στο 85' «έσκασε» και αποχώρησε με κράμπες. Η κατάστασή του, σε κάθε περίπτωση, δεν εμπνέει ανησυχία.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε στην πιθανή 11άδα για Τούμπα, τονίζοντας, πάντως, ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο.

Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x