Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το παράδειγμα των Μπάρτσα-Ντόρτμουντ για την ΑΕΚ - Κάνει μπαμ η ποιότητα Σιντιμπέ»

Για το μοντέλο ευρωπαϊκών συλλόγων με μεγάλο αριθμό διαρκείας ετησίως, το οποίο μπορεί να υιοθετήσει η ΑΕΚ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FΜ ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για την κατάσταση του Σιντιμπέ.

Στις μεγάλες μέρες που ζει η ΑΕΚ ενόψει των εγκαινίων του γηπέδου και τη… μάχη που θα δίνεται για το πόσοι θα προλαβαίνουν να βρίσκουν θέση σε αυτό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι με τον μεγάλο αριθμό διαρκείας και την τεράστια ζήτηση σε κάθε ματς, θα πρέπει προσεχώς να βρεθεί μια φόρμουλα για όσο το δυνατόν περισσότερα ελεύθερα εισιτήρια.

Τόνισε λοιπόν ότι στο εξωτερικό υπάρχει σχετικό μοντέλο, που ακολουθούν κατά κόρον ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ και προβλέπει πλατφόρμα όπου οι κάτοχοι διαρκείας δηλώνουν απουσία για ν’ απελευθερωθεί η θέση τους.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, στάθηκε περισσότερο στην κατάσταση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, τονίζοντας ότι ακόμη και χωρίς να βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, κάνει… μπαμ η ποιότητά του (στο ανασταλτικό, αλλά και το επιθετικό κομμάτι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x