Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιθανότατα παρών ο Γιάννης Αλαφούζος στα εγκαίνια της ΑΕΚ-Το νόημα της κίνησής του»

Ο Γιάννης Αλαφούζος πιθανότατα θα είναι παρών στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς Opap Arena», όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Παρών αναμένεται να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς Opap Arena» την Παρασκευή, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα εξήγησε το νόημα της συγκεκριμένης κίνησης από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Πιθανότατα θα παραβρεθεί στα εγκαίνια. Υπήρξε επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και φαίνεται πως ξεπερνά ένα προσωπικό πρόβλημα που είχε και πως θα δώσει το ‘παρών’. Θέλει να δείξει με την παρουσία του ότι είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει η ΑΕΚ ένα σύγχρονο δικό της γήπεδο και πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με καμία ομάδα. Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στα εγκαίνια θα έχει και αυτό το νόημα», τόνισε.

Όσο για την προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και τα πλάνα για την ενδεκάδα; «Η κατάσταση του Βέρμπιτς δεν εμπνέει ανησυχία, είχε κάποιες κράμπες. Είναι έτοιμος και ο Κώτσιρας, οπότε λογικά θα είναι όλοι διαθέσιμοι για την Τούμπα και θα αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς ποιοι θα αγωνιστούν. Δεν αποκλείεται να παίξει ο Σάντσες αντί του Κώτσιρα στα δεξιά επειδή έχει καλύτερο ρυθμό. Για το κέντρο άμυνας πιστεύω πως ο Σένκεφελντ θα παίξει και ο δεύτερος θα είναι ο Πούγγουρας ή ο Μάγκνουσον. Ο Χουάνκαρ θα επιστρέψει λογικά αντί του Γκάνεα. Στο κέντρο και την επίθεση όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε αλλαγές, δηλαδή θα έχουμε Ρούμπεν, Τσέριν και Κουρμπέλη στο κέντρο και Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x