Stoiximan Super League

Σταϊκούρας για «Opap Arena»: «Σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ»

Στολίδι για την Ελλάδα είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή την παρουσία του στα εγκαίνια της «Opap Arena / Αγια-Σοφιάς».

Το «παρών» στα εγκαίνια της «Opap Arena / Αγια-Σοφιάς», μεταξύ άλλων πολιτικών προσώπων της χώρας, έδωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός οικονομικών χαρακτήρισε «στολίδι» το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ έκανε σημαντική αναφορά στα μουσεία που θα υπάρχουν σε αυτό, με κυριότερο όλων εκείνο του προσφυγικού ελληνισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας για την παρουσία του στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

«Είναι γνωστό ότι είμαι ΑΕΚτσής. Θα πάω και σήμερα στη Λαμία, που παίζει με τον Λεβαδειακό…

Χθες ήταν μία σημαντική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για μία ιστορική ομάδα της χώρας, όπως είναι η ΑΕΚ. Πραγματικά αυτό το γήπεδο είναι στολίδι για τη χώρα. Είναι σημαντικό η χώρα να έχει καλά γήπεδα. Ανεβαίνει η ποιότητα του αθλητισμού, αναβαθμίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα χθες είχαμε την τύχη να δούμε πολύ σημαντικές πτυχές της πατρίδας μας, κυρίως του προσφυγικού ελληνισμού. Και αυτό είναι σημαντικό σε αυτό το γήπεδο θα αποτυπώνονται αυτές οι στιγμές στις επόμενες γενιές μέσα από τα μουσεία της ομάδας και του προσφυγικού ελληνισμού
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x