Super League 2

Ατυχία με Ταβάρες, τον χάνει για τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός Β'!

Η ατυχία... χτύπησε την πόρτα του Μιγκέλ Ταβάρες και κατ' επέκταση του Παναθηναϊκού Β' καθώς ο Πορτογάλος έχει κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ένα ακόμα πισωγύρισμα στον Παναθηναϊκό Β', καθώς, μετά τους Πάουλο Αγκοστίνιο και Μιγκέλ Φουρτάδο, τραυματίστηκε και ο Μιγκέλ Ταβάρες!

Με τον Πορτογάλο εξτρέμ, που ήταν ο κορυφαίος στην ισοπαλία της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού» με 1-1 με τον Αλμωπό Αριδαίας, να αποκομίζει πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, το οποίο τον ενόχλησε την επόμενη της αναμέτρησης της Λεωφόρου και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από πλευράς «πράσινων»:
«Μια νέα απώλεια έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες στον Παναθηναϊκό Β, εν μέσω των διαδοχικών υποχρεώσεων στη Betsson Super League 2.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε μετά την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε, ο Μιγκέλ Ταβάρες έχει υποστεί κάκωση στην αριστερά έκφυση των οπίσθιων μηριαίων.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x