Μουντιάλ 2022

Ντάλιτς: «Όποτε κάποιος υποτιμά την Κροατία, το μετανιώνει»

Όσα δήλωσε μετά την πρόκριση της Κροατίας στα προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ, ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η Κροατία πήρε πρόκριση-θρίλερ στα προημιτελικά του φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι της Ιαπωνίας και πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και σε δηλώσεις του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως όποιος υποτιμάει την ομάδα του, στο τέλος το μετανιώνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Κροατίας:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, γράψαμε ξανά ιστορία. Αυτή είναι η τρίτη φορά που προκρινόμαστε στα προημιτελικά ενός Μουντιάλ. Παίξαμε με θαρραλέα και παλέψαμε, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς. Παλέψαμε σε ολόκληρο το ματς και στο τέλος ανταμειφθήκαμε».

Για ο παιχνίδι: «Είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή, αλλά δημιουργήσαμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Δεχθήκαμε το γκολ και στο ημίχρονο είπα πως πρέπει να σταματήσουμε να παίζουμε μόνο με κοντινές πάσες. Στη συνέχεια δείξαμε καλύτεροι. Οι αντίπαλοί μας νόμισαν πως το παιχνίδι τελείωσε, νόμιζαν πως θα είναι εύκολο κόντρα στην Κροατία. Όποτε κάποιος μας υποτιμά, το μετανιώνει. Πάντα έχουμε πίστη και παλεύουμε μέχρι τέλους».

Για τα προβλήματα της Κροατίας στο ξεκίνημα του αγώνα: «Ο αντίπαλος έπαιξε με 5-4-1, δεν μας άφησαν χώρους. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, κάτι που είχε να μας συμβεί πολύ καιρό. Αυτό μας αποσυντόνισε, αλλά δεν έχω τίποτα να προσάψω στους παίκτες μου. Είχαμε προβλήματα και δεν αντιδράσαμε ιδανικά, αλλά αυτό είναι οκ. Η Ιαπωνία είναι μια πολύ καλή ομάδα, που νίκησε Γερμανία και Ισπανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x