Μουντιάλ 2022

Νικοπολίδης: «Ο Άλισον είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο»

Την άποψή του για τη συνέχεια του φετινού Μουντιάλ, αλλά και για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις για την πορεία της φετινής διοργάνωσης και εκφράζοντας την άποψή του για το ποιος είναι ο καλύτερος στη θέση που γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος Έλληνας γκολκίπερ:

Για τη συνέχεια του φετινού Μουντιάλ: «Στα ημιτελικά πρέπει να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή, αν και η Ολλανδία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε έναν ημιτελικό Νότιας Αμερικής και έναν ευρωπαϊκό. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Γαλλία θα περάσει την Αγγλία. Πάντα μας αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά οι μεγάλες ομάδες όταν περάσουν από τους ομίλους έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και εύκολα ή δύσκολα προκρίνονται».



Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της φετινής διοργάνωσης: «Ο Άλισον είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, εγώ είμαι φαν του Τερ Στέγκεν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x