Μουντιάλ 2022

Μάντισον: «Αν κάποιος μπορεί να σταματήσει τον Εμπαπέ αυτός είναι ο Γουόκερ»

Ενόψει του μεγάλου προημιτελικού για το Μουντιάλ ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία, ο Μάντισον ερωτηθείς για τον Εμπαπέ υποστήριξε πως ο κατάλληλος για την αντιμετώπιση του είναι ο Κάιλ Γουόκερ.

Με «φόντο» την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία στους «8» του Μουντιάλ, ο Τζέιμς Μάντισον ερωτηθείς από το «talkSPORT» αναφορικά με τον Εμπαπέ και τους κινδύνους που προξενεί, σχολίασε πως ο ιδανικός για να τον περιορίσει είναι ο Κάιλ Γούοκερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε:

«Είμαι σίγουρος πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τον αντιμετωπίσουμε. Ο Γουόκερ είναι ένα από τα καλύτερα φουλ μπακ στον κόσμο. Αν κάποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά, τότε αυτός είναι ο ιδανικός. Η Γαλλία ωστόσο έχει πολλούς παίκτες-απειλή δεν είναι αποκλειστικά και μόνο ο Κιλιάν.Είναι μια εκπληκτική ομάδα και οι πρωταθλητές κόσμου, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Αγγλία και Γαλλία συναντιούνται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Σάββατο (10/12 21:00), με την ομάδα του Σάουθγκέιτ να επικρατεί με 3-0 της Σενεγάλης και η αντίστοιχη του Ντεσάμπ με 3-1 της Πολωνίας στη προηγούμενη φάση.





Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x