Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Φροντιστήριο τακτικής με «καυτό» Βέρμπιτς

Δουλειά στην τακτική και δίτερμα στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Δουλειά στην τακτική και δίτερμα περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πέγεια της Κύπρου με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο δημοτικό στάδιο που τους «φιλοξένησε» για μια εβδομάδα. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, αύριο θα αντιμετωπίσουν στη Νέα Σαλαμίνα (18:30) στη Λάρνακα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική, όπως συμβαίνει συνήθως πριν από αγώνες. Η άσκηση αφορούσε την κυκλοφορία με σωστή ανάπτυξη και τελείωμα στη μια εστία. Ο Χρήστος Κόντης που είχε αναλάβει την καθοδήγηση, προτού μπει στο γήπεδο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ζητούσε γρήγορες εναλλαγές μπάλας, σωστό διάβασμα παιχνιδιού και οι μεσοεπιθετικοί να κάνουν μια επαφή με την μπάλα.



Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Άσκηση κυκλοφορίας ανάπτυξης και τελείωμα

(Επιτιθέμενοι) Πορτοκαλί: Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Μπερνάρ, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σπόραρ, Κρυπαράκος.

(Αμυνόμενοι) Μπλε: Μπρινιόλι (Λοντίγκιν), Κώτσιρας Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Σιδεράς, Τσόκαϊ, Σαβιέρ, Καμπετσής, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος

Για τους πορτοκαλί σκόραραν στην άσκηση οι Σπόραρ και Κρυπαράκος(2).

Στη συνέχεια, οι μπλε έγιναν επιτιθέμενοι κι εκεί ο Βέρμπιτς είχε κέφια! Ο Σλοβένος εξτρέμ ήταν εξαιρετικά δραστήριος και κινητικός και είχε φανταστικά τελειώματα. Έβαλε τέσσερα γκολ, εκ των οποίων ορισμένα πολύ ωραία, ενώ σκόραραν, επίσης, οι Κυριόπουλος και Καμπετσής.

Δίτερμα και τελειώματα

Μετά την τακτική ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο με περιορισμούς. Οι ομάδες ήταν ίδιες και οι μπλε πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 και γκολ του Κυριόπουλου.

Στο φινάλε της προπόνησης οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής και Μπερνάρ έμειναν για τελειώματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x