Μουντιάλ 2022

Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο, είμαστε φίλοι και είναι παράδειγμα αρχηγού»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Ισπανία έκανε ο Φερνάντο Σάντος, σχολιάζοντας και την απόφασή του να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με επιβλητικό τρόπο εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ η εθνική Πορτογαλίας, με τον προπονητή της, Φερνάντο Σάντος, να κάνει δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ελβετία!

Ο 68χρονος τεχνικός σχολίασε τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στους Ελβετούς, μίλησε για την ερχόμενη συνάντηση με το Μαρόκο, ενώ σχολίασε και την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη βασική του ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας:

«Ο Κριστιάνο και ο Ράμος είναι διαφορετικοί παίκτες. Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του αρχηγού της εθνικής ομάδας, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Οι παίκτες λαμβάνουν αποφάσεις. Αυτά τα πράγματα δεν μας επηρεάζουν. Ήδη εξήγησα ότι αυτό το θέμα έχει επιλυθεί και ήδη έχει θέσει ένα σπουδαίο παράδειγμα ως αρχηγός».

«Οι αλλαγές ήταν βάσει στρατηγικής. Όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Έβαλα επίσης τους Ντιόγκο Νταλότ και Ραφαέλ Γκερέιρο, όμως ο Ζοάο Κανσέλο είναι επίσης εκπληκτικός παίκτης. Ήταν αυτό που θεώρησα ότι θα χρειαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία»
.

Για το παιχνίδι με την Ελβετία: «Ήταν μία καλή εμφάνιση, ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν συγχαρητήρια. Είχαν καλή απόδοση, αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε. Ήταν άριστοι, σπουδαίοι, αλλά τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με το Μαρόκο: «Γιατί έπρεπε να υπολογίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία; Τώρα είναι το Μαρόκο και αυτό που θυμάμαι είναι τις δυσκολίες που είχαμε κόντρα στο Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x