Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια με Ολυμπιακό - Κυκλοφόρησαν για το ματς με ΑΕΚ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/12), ενώ παράλληλα μπορεί να κλείσει θέση και για το ματς με την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πήρε τη νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις σε Basket League και Ευρωλίγκα έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον των οπαδών του, με αποκορύφωμα την ατμόσφαιρα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Έτσι, τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων στις 30/12, που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, παρουσιάζουν τρομερή ζήτηση τις τελευταίες ώρες, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν και αυτά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ΑΕΚ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (11/12, 19.15).

Για τους ανήλικους φιλάθλους μας (έως 17 ετών) ισχύει έκπτωση 50% και η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο Parking 5, την ημέρα του αγώνα (16.30-19.15).

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (11/12) από τις 16.30 μέχρι τις 19.15 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x