NBA

Μπανκέρο: «Παίζω απέναντι σε επαγγελματίες όλη μου την ζωή»

Ο Πάολο Μπανκέρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN δήλωσε πως ο ανταγωνισμός του ΝΒΑ δεν τον τρομάζει, διότι όλη του την ζωή αντιμετωπίζει επαγγελματίες παίκτες.

H αυτοπεποίθηση σίγουρα δεν λείπει από τον Πάολο Μπανκέρο. Ο σούπερ σταρ των Ορλάντο Μάτζικ σε συνέντευξη του στο ESPN ανέφερε πως δεν νιώθει πίεση όταν αγωνίζεται, γιατί από μικρός έρχεται αντιμέτωπος με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές.

«Χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ, από μικρό παιδί παίζω απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες. Οπότε δεν νιώθω καθόλου πίεση, επίσης με έχει βοηθήσει πολύ και ο προπονητής μου, Τζαμάλ Μόσλι. Με εμπιστεύεται πολύ, με αφήνει να κάνω το παιχνίδι μου και με παροτρύνει να είμαι ακόμα πιο επιθετικός. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας», τόνισε ο Αμερικάνος με το ιταλικό διαβατήριο.

«Έχουμε πολλούς καλούς νεαρούς παίκτες. Τον Μαρκέλ, τον Φραντς, τον Τζέιλεν και η λίστα συνεχίζεται. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, και οι νίκες θα έρθουν. Φέτος ίσως να μην μπούμε στα play-offs, αλλά σε λίγα χρόνια θεωρώ πως θα είμαστε διεκδικητές τίτλου», δήλωσε ο 20χρονος φόργουορντ όταν ρωτήθηκε για την ομάδα του.

Στην παρθενική του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Μπανκέρο είναι άκρως αποδοτικός. Συγκεκριμένα, σε 25 παιχνίδια που έχει δώσει το παρόν, μετράει 21,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 45% στα σουτ εντός πεδιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x