Stoiximan Super League

Επίσημο: Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης

Την παραχώρηση του Κώστα Προβυδάκη στην Κηφισιά με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Λαμία που μεταξύ άλλων έλυσε τη συνεργασία της με τον Όλιβερ Μπενίτες.

Σε «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ προχώρησε η Λαμία ενόψει του δεύτερου μισού τη σεζόν.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κώστα Προβυδάκη στην Κηφισιά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι ενώ έκανε γνωστή και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Όλιβερ Μπενίτες, μετά από πέντε μήνες κοινής πορείας.

Ο Προβυδάκης αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν μόλις σε τέσσερα ματς με τη Λαμία βρίσκοντας δίχτυα μια φορά στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ ο Μπενίτες κατέγραψε τρεις συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Όλιβερ Μπενίτεζ. Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον παίκτη για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Προβυδάκη, στην ομάδα της Κηφισιάς και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x