Κύπελλο Ελλάδας

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού - Μέρος της προπόνησης ο Φιλίπε Σοάρες

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Φιλίπε Σοάρες.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Φιλίπε Σοάρες να ακολουθεί μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονηθεί αύριο το πρωί (25/1) και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και άπαντες γνωρίζουν πως τους περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Την Τρίτη (24.01) η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής. Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και στο φινάλε οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του περασμένου αγώνα κόντρα τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί κι ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (25.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x