Πόλο

Πλησιάζει στα ημιτελικά ο Πανιώνιος

Έχοντας τον έλεγχο, ο Πανιώνιος νίκησε 10-5 την Οραντέα στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Euro Cup πόλο ανδρών και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Πανιώνιος νίκησε 10-5 την Οραντέα στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Euro Cup πόλο ανδρών και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της 8ης Φλεβάρη στη Ρουμανία.

Ο Πανιώνιος πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ χάρη στην καλή του άμυνα, αλλά είχε βιαστικές επιλογές στην επίθεση, οπότε η Οραντέα μείωσε σε 5-3 στην ολοκλήρωση του δεύτερου οκτάλεπτου.

Δύο μακρινά σουτ των Καλαϊτζή και Γκιουβέτση έφεραν το 7-3 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου. Οι Ρουμάνοι σκόραραν με τον Σάμπο μετά από 15’ λεπτά, αλλά οι Παπάκος, Γκιουβέτσης και Κοπελιάδης έφεραν το +6 πριν το τελικό +5.


Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-0, 3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 3, Γούνας 1, Κατραούρας, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου

ΟΡΑΝΤΕΑ (Τσιπριάν Τσιμπιάνου/Κρίστιαν Σάντορ): Τικ, Ασάνοβιτς, Νεγκρεάν 2, Γκεόργκε 1, Σάμπο 2, Ιλίσιε, Λούντσαν, Ντραγκομιρέσκου, Κολοντρόβσκι, Βάντσικ, Τσενκ, Ρέμες, Γκάβρις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x