F1

Φερστάπεν: «Ελπίζω ο Αλόνσο να είναι στη μάχη του τίτλου»

O Μαξ Φερστάπεν μίλησε για την απόδοση του Φερνάντο Αλόνσο με την Άστον Μάρτιν στο Μπαχρέιν, τονίζοντας πως θα ήθελε να δει τον Ισπανό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Με το πρώτο Γκραν Πρι του 2023 να αποτελεί παρελθόν, μπορεί τη νίκη να την πήρε ο Μαξ Φερστάπεν, όμως τις εντυπώσεις τις έκλεψε σίγουρα ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός μπήκε για πρώτη φορά μετά το 2021 στο βάθρο και έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την Άστον Μάρτιν. Ο ίδιος ο Φερστάπεν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλόνσο και την ομάδα του, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον δει διεκδικητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός:

«Ελπίζω πως ο Φερνάντο θα είναι επίσης στη μάχη για το πρωτάθλημα. Για πολλά χρόνια δεν υπήρχε η πιθανότητα να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Είμαι χαρούμενος για τη θέση που βρίσκεται μετά τον πρώτο αγώνα. Στην Aston Martin θέλουν να κερδίσουν, απέκτησαν πολύ καλό προσωπικό και τα πράγματα θα γίνουν γι’ αυτούς ακόμη καλύτερα.

Φέτος θα είναι δύσκολο να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Όμως η δυνατότητα για νίκες είναι σίγουρα στο τραπέζι. Έχω υπάρξει κι εγώ στη θέση αυτή, να τερματίζεις 20 με 40 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, αλλά παρ' όλα αυτά να κερδίζεις Grand Prix εντός της σεζόν. Υπάρχουν κάποιες πίστες που ταιριάζουν πολύ στο μονοθέσιο που έχεις. Σίγουρα έχουν ένα πολύ δυνατό πακέτο και φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα κάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x