Τένις

Εκτός Miami Open η Σβιόντεκ

Η Ίγκα Σβιόντεκ θα απέχει από το Miami Open.

Μια πολύ ηχηρή απουσία θα έχει το Miami Open. Η Ίγκα Σβιόντεκ, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, ανακοίνωσε πως θα απέχει από το τουρνουά WTA 1000 λόγω ενός τραυματισμού στα πλευρά. Η Πολωνή επρόκειτο να ξεκινήσει τη διαδρομή της εναντίον της Αμερικανίδας Κλερ Λιου στον δεύτερο γύρο, αφού είχε περάσει χωρίς αγώνα στον πρώτο γύρο.

«Ξέρετε ότι μετά τη Ντόχα πάλευα με μια ισχυρή μόλυνση», είπε η Σβιόντεκ. «Μου επετράπη να παίξω, αλλά ένα ισχυρό επεισόδιο σκληρού βήχα οδήγησε σε τραυματισμό στα πλευρά. Προσπαθούσαμε να το χειριστούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο ήταν ασφαλές για μένα. Αναλύαμε τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες και ο γιατρός μου έβγαλε τη διάγνωση. Δυστυχώς, αισθάνομαι ακόμα μεγάλη ενόχληση και πόνο και δεν μπορώ να αγωνιστώ».

Η Σβιόντεκ πρόσθεσε ότι ο τραυματισμός θα την κρατούσε εκτός του προκριματικού του Billie Jean King Cup της Πολωνίας εναντίον του Καζακστάν στα μέσα Απριλίου. «Θα σας κρατάω ενήμερους για το πού θα παίξω στη συνέχεια, γιατί εξαρτάται από τη διαδικασία ανάρρωσής μου και τη σύσταση της ιατρικής μου ομάδας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x