Super League 2

Μείωσε στο -4 από την Κηφισιά η Athens Kallithea - «Λύγισε» τον ΠΑΟΚ με σούπερ Όγκμποε η ΑΕΛ!

Athens Kallithea και ΑΕΛ συνέχισαν με νίκες επί των Προοδευτική (1-0) και ΠΑΟΚ Β' (3-2) αντίστοιχα, και παρέμειναν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, με την πρώτη να μειώνει στο -4 από την Κηφισιά.

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε η Athens Kallithea απέναντι στην Προοδευτική στο «Ελ Πάσο» (1-0), μειώνοντας, έτσι, στο -4 από την πρωτοπόρο του Νότιου ομίλου, Κηφισιά.

Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κυνηγόπουλος με ωραίο τελείωμα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ είχε και δοκάρι στο 14’. Έτσι, ο επιθετικός των γηπεδούχων έφτασε τα οκτώ γκολ στη φετινή σεζόν στη Super League 2, όλα εντός έδρας.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα, με την Athens Kallithea να παίρνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και να βρίσκεται στο -4 από την Κηφισιά.

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Ματίγια, Κύργιας, Ρέτζας, Σαντάνα (58' Ναμπί), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (71' Βασιλούδης), Κολτσίδας, Βλάχος, Ντεμέτριους (64' Μπάμπης).

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Νταβιώτης (56' Πίσσας), Σινγκ, Αλεξίου (84' Γιαννιτσάνης), Φάζος, Μπόρχες (79' Τσακίρης), Καπνίδης, Ομπάνορ (56' Χατζηδίμπας), Μάντιτς, Παυλίδης (79' Πάβλας), Καρρίκι.

Με τον Όγκμποε να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η ΑΕΛ επικράτησε εν τέλει 3-2 του ΠΑΟΚ Β’ και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του Βόρειου Ομίλου, στο -9 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Όγκμποε μόλις στο δεύτερο λεπτά της αναμέτρησης, με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 16’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπράντονιτς. Τρία λεπτά αργότερα, ο επιθετικός των «βυσσινί» έκανε το 2-1, ενώ στο 27’, ο Μπράντονιτς βρήκε και πάλι δίχτυα, κάνοντας το 2-2.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα μείνει στην ισοπαλία, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι στο 88ο λεπτό. Ο Όγκμποε το μετουσίωσε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα, κάνοντας χατ-τρικ και έδωσε μία σημαντική νίκη στην ομάδα του, κρατώντας τη ζωντανή στο... κυνήγι της ανόδου.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73' Μιλτιάδης), Αντράντα (59' Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59' Μαυρίας), Νίνο (55' Πεντρόσο), Όγκμποε.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μοριτσέλι, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Νινούα (86' Μελετίδης), Δαρέλας (72' Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86' Σπυράκος), Χατζηστραβός (72' Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66' Σαλαμούρας).




Η 17η αγωνιστική:

Α' Όμιλος

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β 3-2
(2', 19', 89' Όγκμποε – 16' πέν., 27' Μπράντονιτς)
Παναθηναϊκός Β-Θεσπρωτός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας
Βέροια-Νίκη Βόλου
Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής Λάρισας

Β' Όμιλος

Athens Kallithea-Προοδευτική 1-0
(23' Κυνηγόπουλος)
Αιγάλεω-Κηφισιά
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β
Ηλιούπολη-ΑΕΚ Β
Απόλλων Σμύρνης-Ηρόδοτος
Επισκοπή-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-ΟΦ Ιεράπετρας

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x