Stoiximan Super League

Live: Αρης-ΠΑΟΚ 0-0 (Τελικό)

Σε ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. «Σβηστό» παιχνίδι, με λιγοστές ευκαιρίες και κακό θέαμα. Ντεμπούτο για τον Καστίγιο, που άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κίτρινους» να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση. Μέτρια εμφάνιση και από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που έψαχνε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και μια πειστική εμφάνιση εν όψει Ολυμπιακού, αλλά δεν πέτυχε τίποτα από τα δύο.

Σε ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. «Σβηστό» παιχνίδι, με λιγοστές ευκαιρίες και κακό θέαμα. Ντεμπούτο για τον Καστίγιο, που άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κίτρινους» να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση. Μέτρια εμφάνιση και από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που έψαχνε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και μια πειστική εμφάνιση εν όψει Ολυμπιακού, αλλά δεν πέτυχε τίποτα από τα δύο.

Το live του αγώνα από το sport-fm.gr



* Μετά το τελευταίο σφύριγμα δείτε στο sport-fm.gr τα επίσημα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, σε συνεργασία με τη Nova.

90+3' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Ωραίο σουτ του Καστίγιο, η μπάλα φεύγει άουτ.

85' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης αφήνει τη θέση του στον Φιλομένο.

84' Ωραίο σουτ του Χαβίτο, αλλά ο Χαλκιάς μπλοκάρει.

79' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Πορτίγια αφήνει τη θέση του στον Μενδρινό.

77' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης παίρνει τη θέση του Μουσλίμοβιτς.

74’ Ο Τόχα βρίσκει χώρο και σουτάρει λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, είναι άστοχο.

69' Ο ΠΑΟΚ προχωράει στην πρώτη του αλλαγή. Κουτσιανικούλης αντί του Ίβιτς.

63' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Καστίγιο πέρασε στην θέση του Τσέζαρεκ. Προσπάθησε αρκετά ο Κροάτης, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά.

62’ Ο Γκαρσία εκτελεί ένα κόρνερ η μπάλα παίρνει τροχιά τα δίχτυα, πετάγεται διώχνει με υπερένταση ο Σηφάκης.

59' Όλα έτοιμα για την πρώτη εμφάνιση του Καστίγιο, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Μεξικανός θα είναι η πρώτη αλλαγή του Άρη.

58’ Ο Βανγκέλι σουτάρει από το ύψος της περιοχής, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

54’ Κόρνερ για τον Άρη, η μπάλα περνάει απ’ όλους και φτάνει στον Φατί στο δεύτερο δοκάρι, κάνει καλό κοντρόλ ο Γάλλος και πιάνει ένα γυριστό, πάνω από την εστία φεύγει η μπάλα.

49’ Νέο σουτ από τον Χαβίτο, παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας ο Τσιρίλο, κόρνερ για τον Άρη.

46’ Ο Τσέζαρεκ μοιράζει στον Χαβίτο δεξιά, αυτός επιχειρεί να σεντράρει στην περιοχή, κόβεται αλλά γίνεται και πάλι κάτοχος της μπάλας και σουτάρει από το ύψος της περιοχής, στην αγκαλιά του Χαλκιά.

46’ Ξεκίνησε το β’ ημίχρονο, χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές.

* Μετά το τελευταίο σφύριγμα δείτε στο sport-fm.gr τα επίσημα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, σε συνεργασία με τη Nova.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αποσύρονται στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

37' Ο Τσιρίλο επέστρεψε στο γήπεδο, χωρίς νωρίτερα να έχει πάρει άδεια από τον τέταρτο. Κίτρινη κάρτα από τον Κωνσταντινέα στον Ιταλό. Κίτρινη και στον Χαλκιά για διαμαρτυρία.

34’ Ο Μίσελ γέμισε στην περιοχή, ο Χαβίτο με κεφαλιά βρήκε τον Κόκε στο ύψος του πέναλτι, κόντραρε σε αμυνόμενο παίκτη το σουτ του Ισπανού.

31’ Ο Βιεϊρίνια βρήκε χώρο και σούταρε, χλιαρό το σουτ που δοκίμασε ο Πορτογάλος, δεν ανησυχεί ο Σηφάκης πέφτει στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει με άνεση.

28' Κατώτερο των προσδοκιών αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το ντέρμπι, με το πάθος να περισσεύει αλλά τα πολλά και αβίαστα λάθη να υπερτερούν, την ώρα μάλιστα που δεν έχει δημιουργηθεί καμία σοβαρή ευκαιρία για γκολ.

19’ Σέντρα στην περιοχή από δεξιά, στοπάρει όπως-όπως την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι ο Τόχα και κόβεται από τον Χαλκιά!

18’ Ατομική ενέργεια του Κόκε πήγε να τα βάλει με όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ, απέφυγε τον Κοντρέρας αλλά λίγο πριν μπει στην περιοχή βγαίνοντας απέναντι από το τέρμα -υπό την πίεση και του Γκαρσία- έπεσε κάπως υπερβολικά προσπαθώντας να εκμαιεύσει φάουλ.

13’ Ο Φατί αποφεύγει τον Γκαρσία και πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ, περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Χαλκιά!

7' Το πάθος ξεχειλίζει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.

5’ Κίτρινη κάρτα στον Μίσελ. Ο παίκτης του Άρη έπεσε άτσαλα πάνω στον Τσουκαλά.

1' Με μικρή καθυστέρηση -ώστε να καθαριστεί το γήπεδο από τα χιλιάδες χαρτάκια που πέταξαν στο γήπεδο οι οπαδοί του Άρη αλλά και κάποιες φωτοβολίδες.- ξεκίνησε το παιχνίδι. Στη σέντρα οι γηπεδούχοι.

* Υπό το συναισθηματικό βάρος της απώλειας του πατέρα του αγωνίζεται ο Πάμπλο Κοντρέρας. Η δυσάρεστη αυτή είδηση μεταφέρθηκε στον Χιλιανό πριν την έναρξη του αγώνα.

* Τελευταίο ματς για τον Χαβίτο με την φανέλα του Άρη, που θα συνεχίσει στην Λα Κορούνια.

* Φοβερή είναι η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Άρη!

* Αξίζει να σημειωθεί πως όλα κυλάνε ομαλά για την ώρα, ενώ ούτε κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο γήπεδο δεν συνέβη το παραμικρό.



Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πορτίγια (79' Μενδρινός), Φατί, Τόχα, Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (63' Καστίγιο).

Στον πάγκο: Βελλίδης, Νέτο, Κουλουχέρης. Πρίττας, Πρίττας, Σακάτα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Φιλομένο), Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (77' Αθανασιάδης).

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Σαβίνι, Μαλεζάς, Μπαλάφας.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»



AΡΗΣ

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που με ενδεχόμενη επιτυχία απόψε πιθανώς να μονιμοποιηθεί στον πάγκο των «κιτρίνων», θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Βανγκέλι (δεξιά), Μίσελ (αριστερά), Λαζαρίδη και Ρονάλντο (στο κέντρο της άμυνας) στην τετράδα των μετόπισθεν. Οι Φατί και Πορτίγια θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους θα κινούνται οι Χαβίτο (δεξιά), Κόκε (αριστερά) και Τόχα (επιτελικός μέσος), ενώ καθαρόαιμος προωθημένος θα είναι ο Τσέζαρεκ.

ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-4-1-1 και με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αντί του Κλάους Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λίνο και Σνάουτσνερ στα άκρα της άμυνας και οι Κοντρέρας και Τσιρίλο το δίδυμο των στόπερ, ενώ Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ έχοντας δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Βιεϊρίνια, με τον Ίβιτς σε ρόλο μεσοεπιθετικού.

** Νίκη με μισό… μηδέν! Όχι ότι αυτή είναι η βασική επιδίωξη Άρη και ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι, αλλά και έτσι να ‘ρθει, λίγο θα τους νοιάξει. Οι «κίτρινοι» θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να σβήσουν από τον σκληρό τους δίσκο τις άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν και να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τη μία θα ψάξει απάντηση στην ήττα του πρώτου γύρου και από την άλλη απόδειξη γιατί η διαφορά του από τον μισητό συμπολίτη στη βαθμολογία είναι ούτε μία, ούτε δύο αλλά οκτώ ολόκληρες θέσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x