Ευγενία Κουντούρη

Πανηγύρισαν το ρεκόρ και τον... τίτλο

Ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας ρεκόρ και αποδεικνύοντας πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Οκτώ παιχνίδια στην επαρχία χωρίς να δεχτεί τέρμα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και φαίνεται πως τελικά θα κατακτήσει τον τίτλο με σχετική ευκολία. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο sport-fm.gr

Ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας ρεκόρ και αποδεικνύοντας πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Οκτώ παιχνίδια στην επαρχία χωρίς να δεχτεί τέρμα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και φαίνεται πως τελικά θα κατακτήσει τον τίτλο με σχετική ευκολία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία καλή ομάδα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά δείχνουν ασταμάτητοι φέτος.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει σαφώς πολλούς λόγους για να αισθάνεται ευχαριστημένος από το παιχνίδι αυτό. Εχει αρκετούς λόγους να αισθάνεται ικανοποίηση για την συνολική εικόνα της ομάδας του, αλλά και για την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, με πρώτο τον Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος έχει ... βαλθεί να με διαψεύσει και τα καταφέρνει μια χαρά. Έφτασε τα 7 γκολ και η συνολική του απόδοση στο παιχνίδι δικαιώνει πανηγυρικά τον προπονητή του, που επέμενε να επενδύει σε εκείνον σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Φουστέρ ήταν σαφώς ο MVP της αναμέτρησης στο Βόλο, αφού έκανε τα πάντα. Δημιουργούσε και εκτελούσε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός έδειξε πως έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό και δεν είναι η πρώτη φορά που απέδειξε πως μπορεί να φέρει εις πέρας τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο προπονητής του.

Από κει και πέρα, πολύ καλή ήταν και η απόδοση του Ριέρα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Κακά τα ψέματα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης το καλοκαίρι ξόδεψε μία περιουσία για να τον φέρει στον Πειραιά και όλοι περιμένουν από εκείνον να αρχίσει επιτέλους να δικαιώνει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον έφεραν στην Ελλάδα ξοδεύοντας ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Εξαιρετικός ήταν επίσης, για μία ακόμη φορά και ο Ιμπαγάσα. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης και μπορεί να καταντάει «μονότονο» το να τον αποθεώνουμε σε κάθε παιχνίδι, όμως το αξίζει 100%.

Οι παίκτες του Βαλβέρδε πανηγύρισαν με την λήξη του αγώνα τη νίκη τους και το νέο ρεκόρ, όμως ουσιαστικά πανηγύρισαν και τον τίτλο. Το πρωτάθλημα έχει επιστρέψει ήδη στον Πειραιά.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x