Ισπανία

Τόρες: «Ο Αγκουέρο δεν θα πάει στη Ρεάλ»

Ο πρώην συμπαίκτης του «Κουν» στην Ατλέτικο, Φερνάντο Τόρες, δηλώνει ότι του φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να αλλαξοπιστήσει στην ίδια πόλη ο Αγκουέρο. Είναι λογικό η Ρεάλ ενδιαφέρεται, αφού ο Αργεντίνος είναι παίκτης με αστείρευτες δυνάμεις και φοβερή εξέλιξη, τονίζει ο φορ της Τσέλσι για τον Αγκουέρο, αλλά πολύ δύσκολα θα γίνονταν μια τέτοιου τύπου μετακίνηση.

Ο πρώην συμπαίκτης του «Κουν» στην Ατλέτικο, Φερνάντο Τόρες, δηλώνει ότι του φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να αλλαξοπιστήσει στην ίδια πόλη ο Αγκουέρο.

Είναι λογικό η Ρεάλ ενδιαφέρεται, αφού ο Αργεντίνος είναι παίκτης με αστείρευτες δυνάμεις και φοβερή εξέλιξη, τονίζει ο φορ της Τσέλσι για τον Αγκουέρο, αλλά πολύ δύσκολα θα γίνονταν μια τέτοιου τύπου μετακίνηση.

Αν και ο ίδιος ο Τόρες κατηγορήθηκε πρόσφατα για προδοσία, αφού πήγε στην Τσέλσι από τη Λίβερπουλ, θεωρεί οτί η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί και πως η Ατλέτικο θα λάβει τα μέτρα της για να τον κρατήσει.

Στη συνέχεια, έστειλε και ένα μήνυμα προς τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας χαρακτηριστικά. «Εγώ δεν θα πήγαινα. Είναι κάτι πολύ περίπλοκο. Όταν ζεις σαν παίκτης της Ατλέτικο, ο κόσμος σε κάνει και νιώθεις μέλος της ομάδας. Δεν μπορώ καν να το φανταστώ ότι θα φοράει τα λευκά της Ρεάλ», αναφέρει ο Ισπανός στράικερ.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x