Ευγενία Κουντούρη

Το άλλο με τον... Τοτό το ξέρεις;

Το ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται ήδη σε διακοπές το διαπιστώσαμε από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ελπίζαμε βέβαια πως τουλάχιστον στα ντέρμπι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξαναβρούν και πάλι ένα κίνητρο να παίξουν μπάλα. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Το ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται ήδη σε διακοπές το διαπιστώσαμε από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ελπίζαμε βέβαια πως τουλάχιστον στα ντέρμπι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξαναβρούν και πάλι ένα κίνητρο να παίξουν μπάλα.

Δύο σημαντικά παιχνίδια είχαν απομείνει για τους «ερυθρόλευκους» προτού δικαιωματικά στρέψουν όλη τους την προσοχή στις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό με τον ΠΑΟΚ και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην Τούμπα, το να πούμε ότι η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν απογοητευτική είναι μάλλον περιττό. Με εξαίρεση τον Ιμπαγάσα και τον Μοντέστο (που ήταν τουλάχιστον φιλότιμος), οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να βρίσκονται σε ... άλλο γήπεδο.

Καλό θα είναι να «συνέλθουν» όμως γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και θα είναι κρίμα στο τέλος να χαλάσουν την καλή εικόνα που έχουν δημιουργήσει. Με τους περισσότερους «ερυθρόλευκους» το «πρόβλημα» είναι η έλλειψη κινήτρου, υπάρχει όμως και μία εξαίρεση. Υπάρχει ένας παίκτης που δεν μας έχει πείσει πως μπορεί να σταθεί και δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει και διάθεση από την διοίκηση των Πειραιωτών για να αντικατασταθεί.

Ο λόγος φυσικά για τον Πάρντο, που είναι μάλιστα και ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Μπορεί ο συγκεκριμένος γκολκίπερ να είναι μία καλή λύση για τον πάγκο αλλά δεν μπορεί να είναι ο βασικός τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων». Την επόμενη σεζόν μάλιστα που τα πράγματα θα είναι πιο «ζόρικα» δεδομένου πως θα υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ, το να πηγαίνει η ομάδα με βασικό γκολκίπερ τον Πάρντο, μοιάζει με ανέκδοτο!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως το να βρεθεί ένας νέος «Νικοπολίδης» δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να γίνει προσπάθεια από την πλευρά των Πειραιωτών για να αποκτηθεί ένας καλύτερος πορτιέρο. Γιατί ειδικά στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν η ομάδα θα δέχεται μεγάλη πίεση στην άμυνα, δεν είναι δυνατόν να έχει η ομάδα έναν τόσο ασταθή τερματοφύλακα. Απλά πράγματα.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x