Stoiximan Super League

«Δεν υπάρχει πλέον ΑΕΚ για μένα»

Έτοιμος να τα βροντήξει από την ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε ο Πέτρος Παππάς στο «ΦΩΣ»! «Έχω μετανιώσει για την απόφασή μου να μπω στην ομάδα. Πλέον δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα. Θα βάλω όσα χρήματα μού αναλογούν για την αδειοδότηση και θα φύγω. Βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν», τόνισε ο εκ των μεγαλομετόχων της «Ένωσης».

Έτοιμος να τα βροντήξει από την ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε ο Πέτρος Παππάς στο «ΦΩΣ»!

Ο εκ των μεγαλομετόχων της «Ένωσης» τόνισε πως έχει μετανιώσει που ενεπλάκη στο χώρο του ποδοσφαίρου και τόνισε πως αφού βάλει τα χρήματα που του αναλογούν για την αδειοδότηση της ομάδας, θα αποχωρήσει οριστικά.

«Έχω μετανιώσει για την απόφαση μου να μπω στην ΑΕΚ. Χτυπάω το κεφάλι μου γι΄ αυτό. Πλέον δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα . Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Θα βάλω ότι χρήματα αναλογούν στο ποσοστό μου για την αδειοδότηση και θα φύγω. Ούτε στον τελικό Κυπέλλου θα πάω. Το έχω πει και στην διοίκηση της ομάδας πως ίσως τελειώσω πριν γίνει ο τελικός. Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου», δήλωσε ο Πέτρος Παππάς και πρόσθεσε:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έλεγε τότε: "Τι πας να κάνεις; Τρελός είσαι; Εγώ έχω ρίξει τόσα λεφτά, έχω πάρει τόσα πρωταθλήματα και με βρίζουν". Ε, λοιπόν βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν κιόλας. Φεύγω οριστικά και χτυπάω το κεφάλι μου για τόσα χρόνια που ήμουν εδώ και πλήρωνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x