Red Bull Cliff Diving

Οι νικητές των φουσκωτών του Red Bull Cliff Diving!

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα Red Bull Cliff Diving World Series έρχεται (Κυριακή, 22 Μαΐου) για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Μετά τον τελικό του 2009, η λίμνη της Βουλιαγμένης υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καταδύσεων του κόσμου.

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα Red Bull Cliff Diving World Series έρχεται (Κυριακή, 22 Μαΐου) για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Μετά τον τελικό του 2009, η λίμνη της Βουλιαγμένης υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καταδύσεων του κόσμου.

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr που δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς νικητές να παρακολουθήσουν τις θεαματικές βουτιές των αθλητών του Red Bull Cliff Diving από μία διαφορετική και αποκλειστική οπτική γωνία!

Οι 5 επισκέπτες που κέρδισαν από ένα φουσκωτά Red Bull Cliff Diving και θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσα από τη λίμνη, από τις πιο V.I.P. θέσεις, τις καταδύσεις που κόβουν ...την ανάσα είναι οι:
Αλεξόγλου Δημήτρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -499.
Γιαννέλος Σπύρος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -886.
Γραμπή Νάσια, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -170.
Δούβλης Χαράλαμπος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -824.
Σούτζη Αργυρώ, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -840.

Για την παραλαβή του δώρου τους οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Red Bull. Τα φουσκωτά θα τοποθετηθούν σε θέσεις απολύτως ασφαλείς, ενώ μετά το πέρας του αγώνα μπορείτε να τα πάρετε για να τα χαρείτε το καλοκαίρι που έρχεται!!!

Καλή διασκέδαση!

Δείτε πλάνα από τον αγώνα του 2009 στη λίμνη Βουλιαγμένης:



Και δείτε τι θα γίνει φέτος στο σχετικό διαφημιστικό spot:




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 και ώρα 12:00. 2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. 3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει πέντε (5) νικητές. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένα φουσκωτό αξεσουάρ θαλάσσης, το οποίο και μπορεί να τοποθετήσει σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας της εκδήλωσης μέσα στη λίμνη Βουλιαγμένης την ημέρα του αγώνα του Red Bull Cliff Diving Series, Κυριακή 22 Μαΐου 2011. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του στους υπευθύνους της Red Bull στο χώρο της εκδήλωσης (λίμνη Βουλιαγμένης) από όπου και θα παραλαμβάνει το φουσκωτό την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 22 Μαΐου 2011. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν. 9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x