Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Ζαγοράκης κόντρα στον Μαρινάκη

Πόσο κόντρα μπορεί να είναι όταν βάζει λυτούς και δεμένους για να τον σώσουν από το αυτόφωρο στο αεροδρόμιο Μακεδονία; Πόσο κόντρα του πηγαίνει όταν συζητά με τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι φανερό ότι εκπορεύεται από τον Βαγγέλη του Ολυμπιακού;

Πόσο κόντρα μπορεί να είναι όταν βάζει λυτούς και δεμένους για να τον σώσουν από το αυτόφωρο στο αεροδρόμιο Μακεδονία; Πόσο κόντρα του πηγαίνει όταν συζητά με τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι φανερό ότι εκπορεύεται από τον Βαγγέλη του Ολυμπιακού;

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η συμπεριφορά του προέδρου Θόδωρου στις συνομιλίες ήταν… ελαφρώς περίεργη.
Δεν είναι ξεκάθαρο ότι συμπορεύεται με τον Ολυμπιακό.

Από τη μια προστατεύει τον πρόεδρο Βαγγέλη και, παρά τις μηνύσεις που έγιναν στην Τούμπα (για ότι πετούσε από την σουίτα, πάνω στην τσαντίλα του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού), γλιτώνει το αυτόφωρο με την παρέμβαση Θόδωρου.
Από την άλλη, ο πρόεδρος Θόδωρος συζητά με τον Μάκη της Καβάλας και αναφέρεται στους «άλλους» που είναι με τον Ολυμπιακό και προφανώς προσπαθεί να δημιουργήσει αντίπαλο μέτωπο.

Το αφελές παιχνίδι κόντρα στον πρόεδρο Βαγγέλη δεν οδηγεί πουθενά, εκτός κι αν τελικά εισέπραξε κάτι ο ΠΑΟΚ και δεν το έχουμε εντοπίσει λόγω ανιδεότητας.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος Θόδωρος, μια χαρά τα πήγαινε με τον Μάκη της Καβάλας και δεν χωρά καμιά αμφιβολία.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, στη Θεσσαλονίκη η μουρμούρα για τις σχέσεις του προέδρου Θόδωρου με τον καταζητούμενο είναι ενοχλητική αλλά μην φανταστείτε ότι έχει πάρει διαστάσεις.
Κι αυτό γιατί, υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις από τους… υπερασπιστές του προέδρου Θόδωρου που δεν χρειαζόταν να φωνάξουν τόσο δυνατά για την αθωότητα ενός ανθρώπου από τη στιγμή που δεν υπήρχε δα και τίποτε σημαντικό στις συνομιλίες του με τον καταζητούμενο.

Κι όμως, οι ραδιοφωνατζήδες, σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια να προλάβουν το ενδεχόμενο έκρηξης σε βάρος του προέδρου Θόδωρου έστω και από τους αντίπαλους οπαδούς που σουλατσάρουν στα ραδιόφωνα, προπαγάνδισαν και τα κατάφεραν μια χαρά.

Βέβαια, περί ηθικής ουδείς σχολίασε, αλλά, για ποια ηθική να συζητούμε πλέον μετά από όσα αναφέρονται στις συνομιλίες.
Εγώ προσωπικά, είμαι τόσο αηδιασμένος με όσα έγραφα εδώ και πολύ καιρό που νομίζω πλέον ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο εφόσον βρωμοκαπάει ο τόπος από τα στημένα με τη συμμετοχή ακόμη και των φροντιστών.

Επικοινωνία με τον συντάκτη στο zahariadis@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x