Champions League

Live: ΠΑΟ-Οντένσε 3-4 (Τελικό)

Δεν είναι ο αποκλεισμός. Δεν είναι η ντροπή. Δεν είναι καν η τεσσάρα. Είναι η αδυναμία των φίλων του να τον αναγνωρίσουν! Το «φάντασμα» του ευρωπαίου Παναθηναϊκού έγινε παιχνίδι στα χέρια κάποιας Οντένσε (3-4) και εκτός της πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League- έχασε μεγάλο κομμάτι της πίστης των οπαδών του για τη φετινή χρονιά.

Δεν είναι ο αποκλεισμός.

Δεν είναι η ντροπή.

Δεν είναι καν η τεσσάρα.

Είναι η αδυναμία των φίλων του να τον αναγνωρίσουν!

Το «φάντασμα» του ευρωπαίου Παναθηναϊκού έγινε παιχνίδι στα χέρια κάποιας Οντένσε (3-4) και εκτός της πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League- έχασε μεγάλο κομμάτι της πίστης των οπαδών του για τη φετινή χρονιά.



94' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 3-4. Μετά από λάθος στην άμυνα ο Πετρόπουλος κάνει το 3-4.

92' Κίτρινη κάρτα στον Μεντί, ο οποίος είχε πάρει και νωρίτερα και έτσι βλέπει την κόκκινη κάρτα.

91' Έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες αλλά κυρίως τον Αλέξη Τζόρβα.

90' Αλλαγή για την Οντένσε. Ο Χεγκ στη θέση του Καντρί.

88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ, 2-4! Ο Αντρεάνσεν με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση των Δανών μέσα στο ΟΑΚΑ.

87' Αλλαγή για την Οντένσε. Ο Τραορέ παίρνει τη θέση του Ουτάκα.

84' Ωραίο σουτ του Νίνη, έξω από την περιοχή, όμως ο Βέσελς έδιωξε σε κόρνερ.

80' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ, 2-3! Ο Κάντρι πήρε την πάσα από τον Αντρέασεν και πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζόρβα. Ο Παναθηναϊκός θέλει πλέον δύο γκολ για να περάσει

78' Μακρινό σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας της Οντένσε

76' Κίτρινη κάρτα στον Βέσελς για καθυστερήσεις

75' Τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ματς, ψάχνει στο τελευταίο τέταρτο ο Παναθηναϊκός, που δείχει ωστόσο να υπολείπεται από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όλοι πίσω οι Δανοί, που ψάχνουν την κόντρα.

73' Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης θα κάνει την 101η ευρωπαϊκή εμφάνισή του, αντικαθιστώντας τον Κατσουράνη

72' Μακρινό σουτ του Νίνη, σε κόρνερ ο Βέσελς

70' Στο έδαφος με ανοιγμένη μύτη ο Τζόρβας ύστερα από σύγκρουση στον αέρα με τον Μπουμσόνγκ. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει κανονικά

68' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Πετρόπουλος αντί του Κλέιτον

67' Δυνατό σουτ του Λέτο εκτός περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ, 2-2! Ο Ρούουντ με φαλτσαριστό σουτ από πολύ δεξιά, στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τζόρβα φέρνοντας το ματς στα ίσια και δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του

52΄- ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Κλέιτον έκλεψε την μπάλα από αριστερά και τη γύρισε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Νίνης -που πλάσαρε στην κίνηση- την έστειλε στο αριστερό δοκάρι!

50' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από μπαλιά του Λέτο και προβολή του Κατσουράνη που απομακρύνεται από τον γκολκίπερ, ο Τοτσέ παίρνει την επαναφορά και με απευθείας σουτ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

46' Έναρξη δευτέρου 45λέπτου

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει να ισοφαρίζει, το γκολ που δέχτηκε από την Οντένσε (στο οποίο υπήρχε υποψία επιθετικού φάουλ), σε μια στημένη φάση. Με 4-2-3-1 και τον Τοτσέ κορυφή μετά την είσοδο του Ισπανού αντί του Μαρίνου στο 20' οι "πράσινοι" και τους Κλέιτον, Λέτο και Νίνη τριάδα πίσω του. Το σύστημα των αντεπιθέσεων υιοθετούν οι φιλοξενούμενοι, τη στιγμή που το ενδεχόμενο παράτασης είναι ορατό.

45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

43' Αντεπίθεση της Οντένσε, ο Μπουμσόνγκ προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ

35' ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 1-1! Ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπουμσόνγκ σηκώθηκε πιο ψηλά απ'όλους και με καρφωτή κεφαλιά ισοφαρίζει για τους "πράσινους".

34' Σέντρα-σουτ του Κατσουράνη, η πορεία της μπάλας μπερδεύει τον Βέσελς, ο οποίος διώχνει σε κόρνερ

31' Κεφαλιά του Αντρέασεν σε φάουλ της Οντένσε, μπλοκάρει με ευκολία ο Τζόρβας

25' Δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Δανών, οι οποίοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις, ενώ έχουν πάει το παιχνίδι στη δύναμη, όπου φαίνεται να υπερέχουν

25' Δυνατό σουτ του Ουτάκα, η μπάλα πάνω από την εστία του Τζόρβα

24' Κίτρινη κάρτα στον Μεντί

22' Ωραίο ένα-δύο Τοτσέ και Λέτο, ο Αργεντινός σουτάρει και Βέσελς με δυσκολία σε κόρνερ

20' Aναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος δεν μπορεί να συνεχίσει και αντικαθίσταται από τον Τοτσέ

12' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ!: Μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Παναθηναϊκού και αποτυχημένη προσπάθεια του Μπουμσόνγκ να απομακρύνει με το κεφάλι, ο Τζόρβας απομακρύνει επίσης λανθασμένα με τις γροθιές (πιεζόμενος και από τον Ρεγκινιούσεν, με υποψία επιθετικού φάουλ) και ο Γιόχανσον που επωφελείται, σουτάρει εύστοχα στην κλειστή γωνία!

8' Πρόβλημα στο δεξί πόδι αντιμετωπίζει ο Στέργος Μαρίνος, ύστερα από μια διεκδίκηση της μπάλας. Ο χαφ των πράσινων" δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της ομάδας και είναι έτοιμος να ξαναμπει στον αγωνιστικό χώρο

4' Πρώτο σουτ για τον Παναθηναϊκό με τον Σωτήρη Νίνη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Οντένσε

1' Έναρξη αγώνα




21:44 Ο Τζιμπρίλ Σίσέ κάνει την εμφάνισή του στις εξέδρες εν μέσω αποθεωσης

21:42 Οι δύο ομάδες κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο υπό τα χειροκροτήματα περισσότερων από 22.000 οπαδών

21:30 Ο Γιώργος Καραγκούνης τιμάται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την συμπλήρωση 100 ευρωπαϊκών συμμετοχών. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" λαμβάνει από τον Αδαμάντιο Πολέμη μια μπλούζα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 100 στην πλάτη, εν μέσω αποθέωσης από την εξέδρα.

21:27 Στα αποδυτήρια κατευθυνονται και οι "πράσινοι" για να πάρουν τις τελευταίες εντολές από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

21:25 Οι παίκτες της Οντένσε αποσύρονται στα αποδυτήρια

21:06: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κάνει την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώνεται από τους περίπου 10.000 φίλους των "πράσινων"!

21:03: Οι παίκτες της Οντένσε μπαίνουν στο γήπεδο, μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στις εξέδρες. Νωρίτερα, είχαν εισέλθει για προθέρμανση οι γκολκίπερ των δύο ομάδων -με τον Αλέξη Τζόρβα, όπως είναι λογικό να χειροκροτείται θερμά, σε αντίθεση με τον... ομόλογό του.

21:00: Τρία τέταρτα πριν την έναρξη του αγώνα και ο κόσμος στις εξέδρες είναι λίγος ακόμα. Η προσέλευση των φίλων του Παναθηναϊκού αυξάνεται όσο περνάει η ώρα, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να πλησιάσει τις εκτιμήσεις της διοίκησης για 25.000-30.000.



ΠΑΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης (73' Καραγκούνης), Νίνης, Λέτο, Μαρίνος (20' Τοτσέ), Κλέιτον (68' Πετρόπουλος)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μπιάρσμιρ

ΟΝΤΕΝΣΕ (Χένρικ Κλάουσεν): Βέσελς, Ρούουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα (84' Τραορέ), Ρεγκίνιουσεν, Γιόχανσον, Κρις Σόρενσεν, Τζεμπά-Τζεμπά, Μεντί, Καντρί (90' Χεγκ)

Στον πάγκο: Τόπελ, Σκουπ, Γιόχανσεν, Λάρσεν, Κρίστιαν Σόρενσεν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντρέ Μάρινερ (Αγγλία)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Μεγάλη βραδιά η αποψινή για τον Γιώργο Καραγκούνη! Ο Έλληνας μέσος θα τιμηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (από τον Τζόνι Βεκρή) για τις 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές που συμπλήρωσε στο παιχνίδι της Δανίας και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το ίδιο, δε, αναμένεται να συμβεί και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, που βρίσκεται ήδη (όπως είχε δεσμευτεί μέσω… Twitter) στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει από την εξέδρα των επισήμων τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών του.

Δύο από τους νεοαποκτηθέντες του αποτελούν τις μοναδικές σίγουρες απουσίες του Παναθηναϊκού απόψε. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιτόλο και Κουίνσι -ενώ και οι ενοχλήσεις που ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα τον Πετρόπουλο δεν αποκλείεται να φέρουν στη θέση του στην ενδεκάδα τον Τοτσέ.

Εμφάνιση που του δίνει σαφές προβάδισμα -και παραλίγο θα του έδινε και περισσότερη από τη μισή πρόκριση- πραγματοποίησε στη Δανία ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον εξαιρετικό Λέτο στο 47’ και θα είχαν μετατρέψει σε πολύ ευκολότερη διαδικασία τη σημερινή ρεβάνς, αν ο Ρεγκίνιουσεν δεν ισοφάριζε στο 89’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x