Ευγενία Κουντούρη

Να κλείσουν οι «τρύπες» με το «δώρο» του ΠΑΟ

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν «πόνταρε» στα επιπλέον λεφτά που θα πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Οντένσε. Κακά τα ψέματα οι «πράσινοι» ήταν από την αρχή το φαβορί και ειδικά μετά το 1-1 στην Δανία, οι Πειραιώτες είχαν σχεδόν ξεγράψει τα 5 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ, που όμως τελικά θα μπουν στα ταμεία τους. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν «πόνταρε» στα επιπλέον λεφτά που θα πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Οντένσε.

Κακά τα ψέματα οι «πράσινοι» ήταν από την αρχή το φαβορί και ειδικά μετά το 1-1 στην Δανία, οι Πειραιώτες είχαν σχεδόν ξεγράψει τα 5 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ, που όμως τελικά θα μπουν στα ταμεία τους.

Το «δώρο» του ΠΑΟ λοιπόν ας μην μείνει ανεκμετάλλευτο. Ήρθε μάλιστα μαζί με την συμφωνία με την Nova που θα βάλει άλλα 6 εκατομμύρια ευρώ φέτος στα ταμεία των πρωταθλητών.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ας γίνουν λοιπόν κι άλλες τρεις μεταγραφές που είναι φανερό πως τις χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ας αποκτηθεί ένα ακόμα κεντρικό χαφ, γιατί είναι δεδομένο πως σε αυτή τη θέση υπάρχει κενό. Ας αποκτηθεί και ένα ακόμα δεξί χαφ, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως κανένας από τους παίκτες που έχει σε αυτή τη θέση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πολύ υψηλές απαιτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει και έναν φορ περιοχής αφού ο Τζεμπούρ δεν έχει καταφέρει να πείσει, με την παρουσία του στην προετοιμασία, πως μπορεί η ομάδα να στηριχθεί πάνω του.

Αυτό που δεν ζητάει ο Βαλβέρδε, αυτό που δεν συζητιέται καν στον Ολυμπιακό αλλά που είναι ολοφάνερο πως θα αποτελέσει ένα τεράστιο πρόβλημα τη φετινή σεζόν είναι ο τερματοφύλακας. Από την προηγούμενη περίοδο λέγαμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει σε αυτή τη θέση να εστιάσουν και να είναι πολύ προσεχτικοί. Από την περασμένη σεζόν «φωνάζουμε» πως οι πρωταθλητές θα έπρεπε να είναι απόλυτα βέβαιοι πως η επιλογή του γκολκίπερ θα είναι η καλύτερη δυνατή. Δυστυχώς όμως φαίνεται πως εκεί έγιναν λάθη.

Ο Δασκαλάκης δεν κάνει για βασικός και ο Κοστάντσο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Θα μου πείτε «και τι μπορεί να γίνει τώρα; Αποκτήθηκαν ήδη δύο τερματοφύλακες». Σίγουρα είναι δύσκολο, ίσως και παράδοξο να γίνει μία ακόμα μεταγραφή εκεί. Από την άλλη πλευρά όμως είναι και αναγκαίο. Ας φανούν λοιπόν «γενναίοι» στον Ολυμπιακό κι ας καλύψουν άμεσα το λάθος τους, προτού αυτό τους στοιχίσει.

Υ.Γ. Το να επιστρέφεις Αύγουστο στη δουλειά είναι ... βάρβαρο. Καλό χειμώνα στους υπόλοιπους «άτυχους» που ολοκλήρωσαν ήδη τις διακοπές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x