Ειδήσεις

Τα σενάρια για την Εθνική

Τα πάνω κάτω έφερε η νίκη της Βοσνίας επί της Κροατίας με 92-80 στο τελευταίο παιχνίδι του Γ’ ομίλου για την τέταρτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ. Πλέον οι Βόσνιοι μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης απειλώντας ακόμα και να αφήσουν εκτός την Εθνική. Το www.sport-fm.gr αναλύει όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής.

Τα πάνω κάτω έφερε η νίκη της Βοσνίας επί της Κροατίας με 92-80 στο τελευταίο παιχνίδι του Γ’ ομίλου για την τέταρτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ. Πλέον οι Βόσνιοι μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης απειλώντας ακόμα και να αφήσουν εκτός την Εθνική.

Το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει στον Γ΄ όμιλο είναι η πρόκριση της ΠΓΔΜ στην επόμενη φάση. Όσο για την Εθνική μπορεί να περάσει από πρώτη έως να μείνει εκτός.

Πιο συγκεκριμένα, αν η Ελλάδα νικήσει την αυριανή της αντίπαλο Κροατία, θα προκριθεί στην επόμενη φάση και δεν θα χρειάζεται να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του ΠΓΔΜ-Βοσνία… σε ότι τουλάχιστον αφορά στην πρόκριση. Γιατί με νίκη της Εθνικής και παράλληλη ήττα των Σκοπίων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περνά ως πρώτο από τον Γ’ όμιλο στην επόμενη φάση.

Σε περίπτωση ήττας από την Κροατία η Ελλάδα χρειάζεται και ταυτόχρονη νίκη της ΠΓΔΜ επί της Βοσνίας για να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά. Σε διαφορετική περίπτωση (αν η Ελλάδα ηττηθεί και η Βοσνία νικήσει την ΠΓΔΜ) μένει εκτός το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς προκύπτει τετραπλή ισοβαθμία με ΠΓΔΜ, Βοσνία και Κροατία στην οποία η Ελλάδα υστερεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x