Επικαιρότητα

Ληστεία με «άρωμα» γυναίκας στον Πύργο

Οι εφτά γυναίκες χτύπησαν τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο και άρπαξαν από τις τσέπες του 750 ευρώ

Με έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο που ακολουθούσαν από την τράπεζα όπου έκανε ανάληψη και τον ξεμονάχιασαν ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στον Πύργο, τα έβαλε μια συμμορία που αποτελούνταν από επτά (!) γυναίκες! Αφού τον λήστεψαν χρησιμοποιώντας βία, σκόρπισαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις αλλά δυο από αυτές συνελήφθησαν.

Η ληστεία έγινε μέρα- μεσημέρι, όταν οι επτά γυναίκες μαζί με έναν άνδρα συνεργό τους πλησίασαν τον άτυχο ηλικιωμένο που επέστρεφε στο σπίτι του και τον οδήγησαν με τη βία σε ένα ακατοίκητο κτίριο. Εκεί, τον χτύπησαν για να κάμψουν κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, άρπαξαν από τις τσέπες του τα 750 ευρώ που είχε «σηκώσει» από τον λογαριασμό του και εξαφανίστηκαν.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ειδοποίησε το θύμα κινητοποιήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να εντοπίσουν δυο από τις δράστιδες ηλικίας 42 και 27 χρόνων, οι οποίες αναγνωρίστηκαν από τον ηλικιωμένο, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που τους άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων πέντε γυναικών και του άνδρα που τις συνόδευε, συνεχίζονται.


Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x