Ελλάδα

«Πράσινο» φως για Γιασικεβίτσιους!

Η πόρτα του Παναθηναϊκού έκλεισε πέρυσι για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, από ότι φαίνεται όμως… όχι για τα καλά. Οι «πράσινοι» και ο Λιθουανός γκαρντ φέρονται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την επιστροφή του δεύτερου στους πρωταθλητές Ευρώπης. Το θέμα ωστόσο «κολλάει» εξαιτίας των Τέπιτς και Σερμαντίνι.

Η πόρτα του Παναθηναϊκού έκλεισε πέρυσι για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, από ότι φαίνεται όμως… όχι για τα καλά. Οι «πράσινοι» και ο Λιθουανός γκαρντ φέρονται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την επιστροφή του δεύτερου στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Σάρας» θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς η σύζυγός του, με την οποία απέκτησε μία κορούλα, είναι Ελληνίδα. Όσο για τις οικονομικές του απαιτήσεις, δεν φαίνεται να είναι μακριά από αυτά που του προσφέρουν στο «τριφύλλι».

Το πρόβλημα εντοπίζεται στον… συνωστισμό στο «πράσινο» ρόστερ. Για να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του 35χρονου γκαρντ θα πρέπει να αδειάσει μία θέση κοινοτικού. Κι αυτό θα συμβεί μόνο εάν αποχωρήσει κάποιος εκ των Τέπιτς και Σερμαντίνι.

Πάντως σε περίπτωση που η υπόθεση με τον Γιασικεβίτσιους δεν προχωρήσει στη λίστα του «Ζοτς» υπάρχει και ο Ιβάν Ζορόσκι που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x