Stoiximan Super League

Περιμένοντας τον πρίγκιπα

Τα στοιχεία για το προφίλ του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ, τα οποία υποσχέθηκε να δώσει στο φως της δημοσιότητας σήμερα ο φερόμενος ως εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας, περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις επί του θέματος, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους.

Τα στοιχεία για το προφίλ του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ, τα οποία υποσχέθηκε να δώσει στο φως της δημοσιότητας σήμερα ο φερόμενος ως εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας, περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις επί του θέματος, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους.

Το δελτίο Τύπου που προανήγγειλε ότι θα βγάλει ο Βλάσης Τσάκας περιμένουν άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο, όπου θα δίνονται όλα τα στοιχεία για τον φερόμενο επενδυτή στην ΠΑΕ, το βιογραφικό του, αλλά και το πλάνο για τον σύλλογο. Σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε τη Δευτέρα, γίνεται λόγος για άμεση εισροή 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του «τριφυλλιού» μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, 50 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές και 150 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή γηπέδου σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ψάχνει εξονυχιστικά την όλη υπόθεση, ώστε να είναι σίγουρος για τη συγκεκριμένη πρόταση. Αν τελικά οι πληροφορίες που συλλεχθούν ικανοποιούν, τότε θα ζητηθεί εγγυητική από τράπεζα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, όσα δηλαδή έχει προαναγγείλει η πλευρά του Άραβα πρίγκιπα για την ΑΜΚ, θέλοντας να εξασφαλισθούν με αυτόν τον τρόπο ότι θα μπουν χρήματα στην ομάδα.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η κατάσταση αυτή δεν θα τραβήξει σε μάκρος, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών ή ακόμα και ωρών.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» έχουν ρεπό τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Σούπερ Λίγκα, αφού αγωνίζονται με τις ομάδες Α και Β και η επίσημη υποχρέωση που ακολουθεί είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου και είναι το ματς με τη SKODA στην Ξάνθη.

Για το λόγο αυτόν, ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, κάνοντας μία μίνι προετοιμασία μέχρι τότε, αν και δεν αποκλείεται να οριστεί κάποιο φιλικό στην Παιανία. Στα αγωνιστικά, ο Σεϊταρίδης έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και θα ακολουθήσει θεραπεία, όπως και ο Κοτσόλης.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x