Μοτοσικλέτα

Νέο KYMCO VISA-R 50 & 110cc

Το νέο παπί της Kymco Visa-R έχει τη ..βίζα για να σας ταξιδέψει στον κόσμο της οικονομίας, της αξιοπιστίας και της ευχρηστίας.

Το νέο παπί της Kymco Visa-R έχει τη ..βίζα για να σας ταξιδέψει στον κόσμο της οικονομίας, της αξιοπιστίας και της ευχρηστίας.

Χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα της σειράς ACTIV-SR, προσαρμοσμένου και εναρμονισμένου στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές EURO-3 και επικρατεί εκεί όπου οι απαιτήσεις για οικονομία και αξιοπιστία είναι αυξημένες.

Ο τετράχρονος κινητήρας των 110 ή 50 κ.εκ. είναι ρυθμισμένος να λειτουργεί απόλυτα γραμμικά και να αποδίδει τη ροπή του από τις πολύ χαμηλές στροφές, δίνοντας με τον τρόπο αυτό στον αναβάτη την δυνατότητα να αποφεύγει τις συχνές αλλαγές ταχυτήτων.

To Visa-R στοιχίζει ελάχιστα και ποιοτικά δεν υστερεί σε κανέναν τομέα! «Επιθετικό» στυλ, προσεγμένες κολλήσεις και βαφές, πεντάμπρατσες αλουμινένιες ζάντες, διαφανή κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα, πλήρης εξοπλισμός με πίνακα οργάνων που περιλαμβάνει αναλογικό δείκτη βενζίνης και ένδειξη επιλεγμένης ταχύτητας, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, χειρολαβές συνεπιβάτη, αλλά και χώρος για μικροαντικείμενα κάτω από την ευρύχωρη σέλλα, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα κορυφαίο και προσιτό από όλους προϊόν.

Σε λευκό, μαύρο ή κόκκινο, με τιμή που ξεκινά από μόλις 1.145 € και με δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 δόσεις με επιδότηση των τόκων ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση, το νέο Visa-R μπορεί να γίνει εύκολα δικό σας.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της KYMCO, από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x