Ειδήσεις

«Έτσι και… καλύτερα»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2012 εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος σε μία απολογιστικού χαρακτήρα ομιλία διάρκειας μίας ώρας προς τους διεθνείς. «Δώσατε πάνω από το 100%», τόνισε, αλλά πρόσθεσε εν όψει της τελικής φάσης πως «… έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε έτοιμοι».

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2012 εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος σε μία απολογιστικού χαρακτήρα ομιλία διάρκειας μίας ώρας προς τους διεθνείς. Πάντως ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εικόνα της ελληνικής ομάδας, ώστε να εμφανιστεί με τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας σ τα τελικά του Ιουνίου.

«Συγχαρητήρια σε όσους από εσάς συμμετείχατε στην πορεία των προκριματικών. Περίσσευε το πάθος, είχαμε μεγάλη αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και δώσατε όλοι πάνω από 100%. Παραμείναμε αήττητοι έχοντας δεχτεί μόλις πέντε γκολ. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε», τόνισε ο 57χρονος προπονητής.

Όμως δεν επαναπαύεται εκεί. «Μπορούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να είμαστε πιο οργανωμένοι στη διάρκεια των αγώνων. Πρέπει να έχουμε καλύτερη επιθετική ανάπτυξη και αμυντική λειτουργία στο γήπεδο. Θέλω στα φιλικά που θα δώσουμε μέχρι το Euro 2012, αλλά και στην προετοιμασία μας να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στα τελικά», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x