Αγγλία

Μα σε ξεπέρασα…

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 4-1 επί της Γουλβς!

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 4-1 επί της Γουλβς!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ένα βήμα παρακάτω, σήκωσαν το κεφάλι, βρήκαν ευκαιρία για… ξέσπασμα και το πραγματοποίησαν εις βάρος των «λύκων»!

Νίκη και για την Άρσεναλ με τον συνήθη ύποπτο Ρόμπιν Φαν Πέρσι να χαρίζει το «τρίποντο» στην ομάδα του με δικό του γκολ για το 1-0 επί της Έβερτον. Ο Λουίς Σουάρες έδωσε τη δική του παράσταση στο «Άνφιλντ», στη νίκη της Λίβερπουλ επί της ΚΠΡ με σκορ 1-0, ενώ βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Γουίγκαν που πέρασε νικηφόρα από το «Χόθορνς» επικρατώντας 2-1 της Γουέστ Μπρομ!

Νόριτς και Σουόνσι επιβλήθηκαν των Νιούκαστλ και Φούλαμ για να πανηγυρίσουν σημαντικές νίκες, ενώ και η Άστον Βίλα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα!

Πιο αναλυτικά:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 4-1

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ένα βήμα παρακάτω, σήκωσαν το κεφάλι, βρήκαν ευκαιρία για… ξέσπασμα και το πραγματοποίησαν εις βάρος της Γουλβς, την οποία κέρδισαν με σκορ 4-1! Διαβάστε περισσότερα.

Άρσεναλ - Έβερτον 1-0

Το αξίζει και με το παραπάνω! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι μπορεί να βλέπει έξω από το «Έμιρεϊτς» τις προτομές των Άνταμς, Ανρί και Τσάπμαν, αλλά μπορεί πανεύκολα να ισχυριστεί ότι… αξίζει και αυτός μια! Με δικό του γκολ, έβγαλε ξανά το… φίδι από την τρύπα για την Άρσεναλ, οδηγώντας τη στη νίκη με σκορ 1-0 επί της Έβερτον. Διαβάστε περισσότερα.

Λίβερπουλ - ΚΠΡ 1-0

Αν μπορούσε, ο Λουίς Σουάρες σίγουρα θα το τραγουδούσε το... «χτύπα κι άλλο»! Ο Ουρουγουανός επιθετικός αφήνει στην άκρη τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο ότι γίνεται… κακό παιδί, μόνο για «πληγώσει» τους αντιπάλους του. Όπως το έκανε και στο ματς με την ΚΠΡ, επί της οποίας οι «κόκκινοι» επικράτησαν με σκορ 1-0! Διαβάστε περισσότερα.

Γουέστ Μπρομ - Γουίγκαν 1-2

Η Γουίγκαν είπε… αντίο στην επικίνδυνη ζώνη, έστω κι αν αυτός ο αποχαιρετισμός είναι απλά προσωρινός! Οι «λάτικς» πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στο «Χόθορνς», όπου επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Μπρομ, πραγματοποιώντας και ολοκληρωτική ανατροπή τόσο στο σκορ, όσο και στη εικόνα που παρουσίασε στα δύο ημίχρονα! Διαβάστε περισσότερα.

Μπόλτον - Άστον Βίλα 1-2

Η Άστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες, αλλά και τα γκολ, με το 2-1 επί της Μπόλτον στο «Ρίμποκ», με τους γηπεδούχους να… πληρώνουν ακριβά τα πολλά αμυντικά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος. Διαβάστε περισσότερα.

Νόριτς - Νιούκαστλ 4-2

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε την... πεντάρα από τη Σίτι η Νόριτς, η οποία επικράτησε με 4-2 της Νιούκαστλ και της έκοψε ακόμα περισσότερο τη φόρα! Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, την ίδια ώρα που τα «καναρίνια» επέστρεψαν άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών. Διαβάστε περισσότερα.

Σουόνσι - Φούλαμ 2-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δραματικό φινάλε, η Σουόνσι πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Φούλαμ, με τα γκολ των Σινκλέρ και Γκρέιαμ να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 στο «Liberty». Άτυχοι οι φιλοξενούμενοι που αστόχησαν σε πέναλτι λίγο πριν το δεύτερο τέρμα των «κύκνων». Διαβάστε περισσότερα.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο, 10/12

Άρσεναλ-Έβερτον 1-0
(70΄Φαν Πέρσι)

Μπόλτον-Άστον Βίλα 1-2
(55΄Κλάσνιτς - 33΄Αλμπράιτον, 39΄Πετρόφ)

Λίβερπουλ-ΚΠΡ 1-0
(47΄Σουάρεζ)

Μαν.Γιουνάιτεντ-Γουλβς 4-1
(17΄, 56, Νάνι, 27, 62΄Ρούνεϊ - 47΄Φλέτσερ)

Νόριτς-Νιούκαστλ 4-2
(39΄Χούλαχαν, 59΄, 82΄Χολτ, 63΄Μόρισον - 45΄, 71΄Μπα)

Σουόνσι-Φούλαμ 2-0
(57΄αυτογκολ Ντέμπσεϊ, 90+1΄Γκράχαμ)

Γουέστ Μπρομ-Γουίγκαν 1-2
(33΄Ριντ - 37΄Μόουζες, 57΄Γκόμες)

Κυριακή 11/12

Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν (15:30)
Στόουκ-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα 12/12

Τσέλσι-Μαν.Σίτι (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (16ης) αγωνιστικής

Σάββατο 17/12 (17:00)

Μπλάκμπερν-Γουέστ Μπρομ
Έβερτον-Νόριτς
Φούλαμ-Μπόλτον
Νιούκαστλ-Σουόνσι
Γουλβς-Στόουκ
Γουίγκαν-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 11/12

ΚΠΡ-Μαν.Γιουνάιτεντ (14:00)
Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (16:05)
Τότεναμ-Σάντερλαντ (17:00)
Μαν.Σίτι-Άρσεναλ (18:10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x