Ελλάδα

Μείον τρεις στο Μαρούσι

Μετά τις δεδομένες αποχωρήσεις των Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς και Σάβο Τζιγκάνοβιτς, το Μαρούσι δεν θα διαθέτει στο δυναμικό του, ούτε τον Μάκη Νικολαΐδη. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα των βορίων προαστίων ύστερα από εισήγηση του Νίκου Λινάρδου.

Μετά τις δεδομένες αποχωρήσεις των Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς και Σάβο Τζιγκάνοβιτς, το Μαρούσι δεν θα διαθέτει στο δυναμικό του, ούτε τον Μάκη Νικολαΐδη.

Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα των βορίων προαστίων ύστερα από εισήγηση του Νίκου Λινάρδου.

Ο Κογιαντίνοβιτς συμφώνησε με τον Κεραυνό Στροβόλου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ενώ ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Μαρούσι.

Παρά τις αποδεσμεύσεις, η ομάδα των βορίων αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες. Ωστόσο για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει πρώτα να λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς μέρος των εσόδων αυτών, θα δοθεί για την εξόφληση των οφειλομένων προς τον Τζάρεντ Χόμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x