Stoiximan Super League

«Φαίνεται η δουλειά στην ΑΕΚ»

Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς χαρακτήρισε τη βελτίωση της ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο. Με εξαίρεση, όπως τόνισε, το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσα δουλεύονται στις προπονήσεις είναι εμφανή στην εικόνα της ομάδας -αλλά και τη δική του. Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, τόνισε πως σέβεται απόλυτα τον αντίπαλο, αλλά θεωρεί την πρόκριση απόλυτα στο χέρι της «Ένωσης».

Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς χαρακτήρισε τη βελτίωση της ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Με εξαίρεση, όπως τόνισε, το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσα δουλεύονται στις προπονήσεις είναι εμφανή στην εικόνα της ομάδας -αλλά και τη δική του.

Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, τόνισε πως σέβεται απόλυτα τον αντίπαλο, αλλά θεωρεί την πρόκριση απόλυτα στο χέρι της «Ένωσης».

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Προέρχεται -με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι- από καλά αποτελέσματα και η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται σε όλους μας και σ' εμένα προσωπικά»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκερέιρο στην ιστοσελίδα «futnet.com.br».

Αναφερόμενος, δε, συγκεκριμένα στο ματς με την Καλαμάτα, τόνισε πως «είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλουμε να κλείσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας» και συμπλήρωσε: «Σεβόμαστε πολύ την Καλαμάτα και ξέρουμε ότι θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει πολλές δυσκολίες στο γήπεδό της. Έχουμε, όμως, και την ικανότητα και το κίνητρο για να τις ξεπεράσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x