Stoiximan Super League

Καμία ανησυχία για ΣΔΟΕ στον Παναθηναϊκό

Σοβαρές παραβάσεις διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκανε στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με οικονομική ιστοσελίδα. Οι «ράμπο» της εφορίας φέρεται να βρήκαν σημαντικές οφειλές αγγελιόσημου προς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (περίπου 300.000 ευρώ) και να επέβαλαν μεγάλες ποινές. Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επίσημη θέση είναι πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για εκκρεμότητες με την εφορία.

Σοβαρές παραβάσεις διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκανε στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με οικονομική ιστοσελίδα. Οι «ράμπο» της εφορίας φέρεται να βρήκαν σημαντικές οφειλές αγγελιόσημου προς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (περίπου 300.000 ευρώ) και να επέβαλαν μεγάλες ποινές.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επίσημη θέση είναι πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για εκκρεμότητες με την εφορία. Πάντως είναι αλήθεια πως η ανάγκη για άμεση εισροή ρευστού στα ταμεία της ΠΑΕ για να καλυφθούν οι οφειλές και λοιπές υποχρεώσεις είναι μεγάλη και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Γόντικας, ζήτησε με επιστολή του προς τους μετόχους να συνδράμουν οικονομικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x