Ελλάδα

Απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη!

Τα προβλήματα στον Άρη δεν έχουν τελειωμό. Την ώρα που η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντόμινικ Τζέιμς, ο οποίος ζήτησε την ελευθέρας του την Τετάρτη (25/1), η FIBA της επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών, λόγω παλαιότερης οφειλής στον Γάιο Σκορδίλη. Κι όλα αυτά, μία μέρα πριν την κρίσιμη συνάντηση του Δαμιανίδη με τον Αλεξανδρή.

Τα προβλήματα στον Άρη δεν έχουν τελειωμό.

Την ώρα που η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντόμινικ Τζέιμς, ο οποίος ζήτησε την ελευθέρας του την Τετάρτη (25/1), η FIBA της επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών, λόγω παλαιότερης οφειλής στον Γάιο Σκορδίλη.

Κι όλα αυτά, μία μέρα πριν την κρίσιμη συνάντηση του Δαμιανίδη με τον Αλεξανδρή.

Την Τετάρτη (25/1) η εταιρία BDA Sports που εκπροσωπεί τον Ντομινίκ Τζέιμς ζήτησε την ελευθέρας του πελάτη της, μέσω email που απέστειλε στην ΚΑΕ. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρωστά στον αθλητή μία δόση του συμβολαίου του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια μέρα, η FIBA ενημέρωσε τον Άρη πως από εδώ και στο εξής του απαγορεύει να προβεί σε οποιαδήποτε μεταγραφή. Ο λόγος είναι κάποιες παλαιότερες οφειλές προς τον Γάιο Σκορδίλη ύψους 110 χιλιάδων ευρώ και μόνο εφόσον καταβληθεί το ποσό αυτό, θα γίνει η άρση της τιμωρίας.

Τέλος, την Πέμπτη (26/1) έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ραντεβού δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το μέλλον του «Τίγρη» στον πάγκο της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι άρχισε από σήμερα (25/01) η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στoν Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/01) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δώστε δύναμη στην αγαπημένη μας ομάδα με τη μαζική παρουσία σας στο γήπεδο και βοηθήστε τη με τον δικό σας μοναδικό τρόπο να φτάσει στη νίκη. Η παρουσία σας στις κερκίδες είναι υπέρ πολύτιμη.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1, 4, 5-6, 7, 8-9, 10: 10 ευρώ

Θύρα 2-3: 15 ευρώ

Υπάρχουν, επίσης, για όλες τις θύρες και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 ισχύουν κανονικά για τον αγώνα με τoν Πανιώνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από:

- Τα γραφεία της KAE ΑΡΗΣ που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), από τις 09:00 έως τις 17:00.

- Τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (Αλ. Παπαναστασίου 154, τηλ. 2310 323-160), από τις 10:00 έως τις 21:00.

- Tο κατάστημα ARIS CYTA CONNECTION που στεγάζεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, από τις 9:00 έως τις 17:00.

- Το Σάββατο (28/01) από τα εκδοτήρια του γηπέδου".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x