Euroleague

«Δεν ισοφαρίσαμε την ήττα από την Ούνιξ»

Η νίκη και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό μετά το «διπλό» στην Τουρκία, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Μαγνητική θα κάνει την Παρασκευή ο Σμιθ.

Η νίκη και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό μετά το «διπλό» στην Τουρκία, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο φόργουορντ των «πράσινων» ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του στο σημερινό ματς και δήλωσε: «Δεν θα έλεγα ότι ισοφαρίσαμε την ήττα από την Ούνιξ Καζάν με τη νίκη αυτή. Αν είχαμε νικήσει την περασμένη εβδομάδα, θα βρισκόμασταν σε πλεονεκτική θέση. Το θέμα είναι να μάθουμε από το λάθος μας. Να μάθουμε από την ήττα.

Να μην ξαναχάσουμε στην έδρα μας. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα έρθει να ρεφάρει και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί. Αν κερδίσουμε τους δύο αγώνες απέναντι στους Τούρκους, και τους δύο που έχουμε στο ΟΑΚΑ στη συνέχεια, έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε σε πολύ καλή θέση
».

Όσο για τον Στίβεν Σμιθ που τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης, όπως έγινε γνωστό έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x