Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Στις δυσκολίες της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο (5/2, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ωστόσο, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, με τους παίκτες του να έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη.

Στις δυσκολίες της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο (5/2, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ωστόσο, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, με τους παίκτες του να έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη.

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε:

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες και πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει και το καλύτερο και πιο πλήρες ρόστερ μετά τους δύο πρώτους κι αυτό το γεγονός από μόνο του κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή μας. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι και μία δύσκολη μάχη, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ρυθμό, που παίζει καλά και αποτελεσματικά κι εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε. Είμαστε καλύτερα αυτή την εβδομάδα και από πλευράς απουσιών, αλλά και με την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη στο ρόστερ μας. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε και πάλι και να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, αλλά η παρουσία νέων και αξιόλογων παικτών στην ομάδα, μεγαλώνει το κίνητρο όλων κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Πανιώνιος είναι σε καλή κατάσταση, έχει μία πολύ σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα με πολύ καλό ρόστερ και για να αντιμετωπίσεις μία τέτοια ομάδα και στην έδρα της, θα πρέπει να έχεις αυτοσυγκέντρωση για 40 λεπτά και να κάνεις μία υπέρβαση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, να κρατήσουμε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ και να βρούμε στην επίθεση τις καλύτερες λύσεις που θα μας οδηγήσουν σε αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι μας».

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο η ΚΑΕ ενημερώνει για την πρόσκληση ΓΣ για τις 28 του μήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»
AP. M.A.E. 56205/06/Β/04/3
ΠPOΣKΛHΣH TAKTIKHΣ ΓENIKHΣ ΣYNEΛEYΣHΣ TΩN METOXΩN

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε τακτική Γενική Συνέλευση την 28η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ.Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Yποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2010 – 30/6/2011 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2. Aπαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/7/2010 – 30/6/2011.

3. Eκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 1/7/2011-30/6/2012.

4. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου Εταιρίας και παράλληλη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού

5. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.

Kάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη, 25 Ιανουαρίου 2011

Tο Διοικητικό Συμβούλιο"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x