Stoiximan Super League

Με… φόντο τα πλέι οφ

Τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει την προνομιούχο πέμπτη θέση του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει απόψε ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Skoda Ξάνθη (19:30, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Στις τάξεις των «κίτρινων» παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τον μοναδικό στόχο που έχουν τη φετινή σεζόν και να καταφέρουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει την προνομιούχο πέμπτη θέση του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει απόψε ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Skoda Ξάνθη (19:30, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Στις τάξεις των «κίτρινων» παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τον μοναδικό στόχο που έχουν τη φετινή σεζόν και να καταφέρουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι παίκτες του Μασάδο καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και να συνεχίσουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα, τα οποία βοηθήσουν να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Καζναφέρη, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Νέτο, έχοντας στα πλάγια τους Καπετάνο-Νέτο και πιο μπροστά τον Ουμπίδες. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καστίγιο και Τριανταφυλλάκος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακούποβιτς, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Τόχα, Τσουκάνης, Κατίδης και Σολτάνι. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ακόστα, ο ανέτοιμος Πρίττας, που πήρε μέρος μόνο στις δύο τελευταίες προπονήσεις λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ο τιμωρημένος Γιαννιώτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες στην έδρα της Skoda Ξάνθης. Την περσινή σεζόν οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» από τα Πηγάδια, έχοντας κερδίσει 2-1 τους Ακρίτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x