Ελλάδα

Γλυκάθηκαν πριν το ντέρμπι

Σε κλίμα καθ’ όλα χαρούμενο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο ΣΕΦ. Αφενός λόγω της χθεσινής νίκης κόντρα στην Φενερμπαχτσέ για την Euroleague και αφετέρου γιατί ο Κώστας Τσαρτσαρής απέκτησε σήμερα το πρωί δίδυμα! Ο φόργουορντ των «πράσινων» εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ με γλυκά για τους συμπαίκτες τους οι οποίοι με τη σειρά τους του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για τα νέα μέλη της οικογένειας του.

Σε κλίμα καθ’ όλα χαρούμενο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο ΣΕΦ. Αφενός λόγω της χθεσινής νίκης κόντρα στην Φενερμπαχτσέ για την Euroleague και αφετέρου γιατί ο Κώστας Τσαρτσαρής απέκτησε σήμερα το πρωί δίδυμα!

Ο φόργουορντ των «πράσινων» εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ με γλυκά για τους συμπαίκτες τους οι οποίοι με τη σειρά τους του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για τα νέα μέλη της οικογένειας του.

Όσον αφορά στην προετοιμασία; Περιελάμβανε παρακολούθηση βίντεο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρ προκειμένου οι «πράσινοι» να δουν τα λάθη τους, αλλά και αποσπάσματα από το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές. Παράλληλα υπήρξε και προπόνηση στο παρκέ με μοναδικό απόντα τον Στίβεν Σμιθ που ούτως ή άλλως βρίσκεται εκτός αποστολής για το ντέρμπι καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στην γάμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x