Stoiximan Super League

Γίνεται η δίκη!

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Αν και είχε γίνει γνωστό ότι η υπόθεση οδεύει προς αναβολή, λόγω της αποχής των δικηγόρων, τα δεδομένα άλλαξαν. Εκτιμάται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει μετά τις 11:30.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη.

Aν και είχε γίνει γνωστό ότι η υπόθεση οδεύει προς αναβολή, λόγω της αποχής των δικηγόρων, και τελικά παρουσιάστηκε ανατροπή στο συγκεκριμένο θέμα. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών θα ξεκινήσει μετά τις 11:30

Μέχρι και χθες, οι πιθανότητες διεξαγωγής της δίκης ήταν λιγοστές. Ωστόσο, ο Χάρης Οικονομόπουλος εξασφάλισε ειδική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για την πραγματοποίησή της. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους δικαστές για την σχετική άδεια που είχε, ζητώντας να αρχίσουν κανονικά οι διαδικασίες. Οι δικηγόροι της πλευράς Ψωμιάδης -από την άλλη πλευρά- ζήτησαν να μην διεξαχθεί και να πάρει νέα αναβολή. Ωστόσο η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπερίσχυσε.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε την έκπληξη της οικογένειας και των νομικών του Μάκη Ψωμιάδη. Από πλευρά της Ένωσης, το «παρών» δίνουν ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι υπέρ της ΑΕΚ, η οποία περιμένει την απόφαση για να πάει με ένα διαπραγματευτικό ατού στην απολογία της στην UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x