Ελλάδα

Αυτό ήθελαν, αυτό έκαναν…

Σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο έκανε ο Ολυμπιακός μετά το ροζ φύλλο κόντρα στον Κολοσσό -στη Ρόδο- με 78-64, για τη 19η αγωνιστική. Ένα δεκάλεπτο… υπόθεση ήταν για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με την Καβάλα, με τους «πράσινους» να επικρατούν με σκορ 93-71 και να επιστρέφουν στις νίκες, ύστερα από την ήττα στο ΣΕΦ. Σε τροχιά πεντάδας βρίσκεται ο ΑΓΟΡ, ο οποίος επιβλήθηκε (81-71) του ΠΑΟΚ, ενώ «υγιεινό περίπατο» έκανε ο Πανιώνιος (97-57) με το Μαρούσι.

Σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο έκανε ο Ολυμπιακός μετά το ροζ φύλλο κόντρα στον Κολοσσό -στη Ρόδο- με 78-64, για τη 19η αγωνιστική.

Ένα δεκάλεπτο… υπόθεση ήταν για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με την Καβάλα, με τους «πράσινους» να επικρατούν με σκορ 93-71 και να επιστρέφουν στις νίκες, ύστερα από την ήττα στο ΣΕΦ.

Σε τροχιά πεντάδας βρίσκεται ο ΑΓΟΡ, ο οποίος επιβλήθηκε (81-71) του ΠΑΟΚ, ενώ «υγιεινό περίπατο» έκανε ο Πανιώνιος (97-57) με το Μαρούσι.

Μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 ο Ολυμπιακός, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 78-64 επί του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΚΑΟΔ, επικρατώντας εντός έδρας του Ικάρου Καλλιθέας με σκορ 84-80, με την οποία η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη «φλερτάρει» με τη συμμετοχή της στα φετινά πλέι οφ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου, έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών του Πανιωνίου, οι οποίοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στο Μαρούσι (97-57) και αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση, αφήνοντας έτσι τρίτους τους «θαλασσί». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Όνειρα πεντάδας κάνει ο ΑΓΟΡ, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 81-71 και παράλληλα έστειλε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνει… παρέα στους ΚΑΟΔ και Ηλυσιακό, με δύο βαθμούς λιγότερους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πατώντας το γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Καβάλας με σκορ 93-71 και πλέον περιμένει την επανάληψη της αναμέτρησης, την Παρασκευή (17/2), για το Κύπελλο Ελλάδας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζωντανός στο «κυνήγι» των πλέι οφ παρέμεινε ο Ηλυσιακός μετά το «διπλό» (65-60) στο Περιστέρι κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ παράλληλα με το ροζ φύλλο αυτό εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x