Stoiximan Super League

Πέντε μέρες προθεσμία!

Το μπάχαλο για την πραγματοποίηση ή όχι του αγώνα με τον ΟΦΗ και οι δηλώσεις του Νίκου Νοτιά δεν έχουν διαφοροποιήσει καθόλου τα δεδομένα… Η ΑΕΚ χρειάζεται χρήματα: τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα μέσα σε πέντε ημέρες. Οι υπεύθυνοι της Ένωσης καλούνται να βρουν λύση και μέχρι την Πέμπτη θα έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Νίκος Νοτιάς δεν μας έκανε σοφότερους με τα όσα είπε στη συνέντευξη του σε κυριακάτική εφημερίδα.

Και η καθημερινότητα στην ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Συνεχίζουν να παλεύουν με τον χρόνο για να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται και να γλιτώσει η Ένωση την τιμωρία από την UEFA.

Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι κατά πόσο θα μπορέσουν να βρεθούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται, ώστε να έρθουν και τα άλλα 3 που έχει εξασφαλίσει μέσω δανεισμού ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μέχρι στιγμής δεδομένη είναι μόνο η πρόθεση του Τάκη Κανελλόπουλου να βοηθήσει οικονομικά, κάτι που είναι πιθανό να επισημοποιηθεί άμεσα.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αθηνής, Κούλης θα βάλουν ένα μικρό ποσό, ενώ και ο Παππάς έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα συνεισφέρει και για την αδειοδότηση. Ο Χατζηιωάννου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Ιαπωνία και θα απουσιάζει μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά γενικά κρατά αποστάσεις, όπως και ο Γκούμας.

Ουσιαστικά δεν έχει υπάρξει καμία διαφοροποίηση. Και το σημαντικότερο είναι ότι βάσει των παραπάνω υπάρχουν μόνο πέντε ημέρες για να μπορέσει να βρεθεί λύση και… φως στον ορίζοντα δεν διακρίνει κανείς.

Ο χρόνος περνάει, ο Νοτιάς παραμένει στη Νέα Υόρκη, συνάντηση μετόχων δεν έχει οριστεί και η ΟΥΕΦΑ περιμένει την Πέμπτη απαντήσεις...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x