Euroleague

Τσαρτσαρής: «Να μην το ξαναζήσω!»

Παράδειγμα προς… αποφυγή αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το πάθημα από την Τάου Κεράμικα πριν από έξι χρόνια εν όψει του καθοριστικού αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι. Οι «πράσινοι», όπως και τώρα, φιλοξενούσαν τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ έχοντας τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final 4, ωστόσο γνώρισαν την ήττα με 74-71. «Δεν θέλω να το ξαναζήσω», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ένας από τους τρεις εναπομείναντες παίκτες από εκείνη την ομάδα, ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Παράδειγμα προς… αποφυγή αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το πάθημα από την Τάου Κεράμικα πριν από έξι χρόνια εν όψει του καθοριστικού αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι. Οι «πράσινοι», όπως και τώρα, φιλοξενούσαν τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ έχοντας τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final 4, ωστόσο γνώρισαν την ήττα με 74-71. «Δεν θέλω να το ξαναζήσω», δήλωσε στα «ΝΕΑ» στα νέα ένας από τους τρεις εναπομείναντες παίκτες από εκείνη την ομάδα, ο Κώστας Τσαρτσαρής.

«Θυμάμαι πολύ καλά πόσο μάς πόνεσε εκείνη η ήττα. Ήταν δυσάρεστη εμπειρία. Από τον Παναθηναϊκό έχω δεκάδες ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά η ήττα αυτή από την Τάου είναι μία από τις λίγες στενάχωρες που θα θυμάμαι. Θέλαμε πολύ να πάμε στο Final 4, είχαμε κάνει μία τεράστια ανατροπή στο Top 16 και ο κόσμος είχε σπεύσει να προμηθευτεί εισιτήρια για την Πράγα. Ο Ερντογάν, ωστόσο, έκανε το παιχνίδι της ζωής του και ο Πριγκιόνι έβαλε στο τέλος ένα μεγάλο καλάθι που μας σκότωσε. Δεν θέλω να το ξαναζήσω και πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι ώστε να δείξουμε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά», τόνισε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ και πρόσθεσε:

««Αν πιστέψουμε πως έχουμε προκριθεί επειδή γυρίσαμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ, το χάσαμε το παιχνίδι. Και μάλιστα πολύ εύκολα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες και τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί πως οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Θα νικήσει όποιος παίξει πιο δυνατά, πιο συγκεντρωμένα και πιο έξυπνα».

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στις 12 Απριλίου του 2006:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x